PHDSTUDIES.SE

De mest populära PhD-programmen in Bangalore Indien 2019

Bangalore är Indiens 's tredje folkrikaste stad och snabbt utvecklas till en "World City " ur alla aspekter: kulturellt, ekonomiskt, socialt och akademiskt. Kandidater slutföra en doktorsexamen i Bangalore gör en stor investering i sin egen akademiska meriter och deras professionella framtid.

Bangalore är hem för många av Indiens 's bästa universitet och forskningsinstitutioner. Samtidigt kan kandidater som bedriver doktorand i Bangalore har ett tempererat klimat och alla attraktioner som staden har att erbjuda. Kandidater slutföra sin doktorsexamen i Bangalore kommer att gynnas av ett stort professionellt nätverk medan du arbetar på doktorsexamen, vilket inkluderar omfattande forskning leder fram till en avhandling i det valda ämnesområdet.

Tänk att fylla en doktorsexamen i Bangalore, speciellt om du är intresserad av en av stadens 's stora industriella sektorer: bioteknik, telekommunikation, flyg, försvar, programvara och IT.Klicka nedan för att läsa mer om möjligheter att slutföra din doktorsexamen i Bangalore, idag!

sökresultat funna Filter

Ph.D program i ledningen

Institute Of Finance And International Management (IFIM)
Campusstudier Heltid Juli 2020 Indien Bengaluru

Vide anmälan nr: VTU / ACA / 2006-07 / 2538 daterad 12 Juli 2006, IFIM Business School), har tillåtits av Visvesvaraya Technological University (VTU), Belgaum att erbjuda en Ph.D program i Management. Således har IFIM Business School unika skillnaden av att vara bland de få självständiga institut i landet för att beviljas detta erkännande av en universitet.

Karl program i ledningen (fpm) - ABPM

Indian Institute of Plantation Management
Campusstudier Heltid 4 år Juli 2020 Indien Bengaluru

FPM-ABPM är en heltid bostäder, doktorandprogram som utbildar blivande forskare att bli kompetenta och innovativa forskare och lärare i olika delar av förvaltningen avseende plantage och tillhörande agri-business och råvarusektorerna.