$close

Filter

Visa resultat

Hitta PhD-program i Humaniorastudier 2022 i Chandler i USA

En PhD, även känd som en filosofie doktorsexamen, är en examen som utfärdas av ett universitet till den som har uppfyllt alla nödvändiga kvalifikationer och som nu kan betraktas som en "doktor" inom hans eller hennes akademiska område.Humaniora och samhällsvetenskap främjar förståelse för en mängd olika teman genom att ge studenterna ett stort kursutbud. De färdigheter man erhåller… Läs mer

En PhD, även känd som en filosofie doktorsexamen, är en examen som utfärdas av ett universitet till den som har uppfyllt alla nödvändiga kvalifikationer och som nu kan betraktas som en "doktor" inom hans eller hennes akademiska område.

Humaniora och samhällsvetenskap främjar förståelse för en mängd olika teman genom att ge studenterna ett stort kursutbud. De färdigheter man erhåller kan visa sig vara värdefulla i ett stort antal branscher på den växande globala arbetsmarknaden.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Chandler, Arizona har en spretig befolkning på en kvarts miljon och är hem för ett stort antal teknikföretag. Den har en 2-årig community college som registrerar 13.000 studenter och 3 privata institutioner för högre lärande.

Be om information Doktorsprogram i Humaniorastudier i Chandler i USA 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i USA
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
International Baptist College
Chandler, Amerikas förenta stater

Programmet Doctor of Ministry syftar till att ge professionell och akademisk förberedelse för den högsta nivån av ledarskap i kristen tjänst.

Programmet Doctor of Ministry syftar till att ge professionell och akademisk förberedelse för den högsta nivån av ledarskap i kristen tjänst. -
PhD
Heltid
Deltid
Engelska
Campusstudier