$close

Filter

Visa resultat

Jämför PhD-program i Humaniorastudier i Demokratiska republiken Kongo 2022

En doktorsexamen är en förkortning för filosofie doktor. Denna examen är en doktorand-program som levereras till en hög nivå elev forskare som har gjort djupa forskning inom ett specifikt område eller ämne.Humaniora och samhällsvetenskap är ett perfekt område för studenter som vill lära sig en massa olika saker som kan ge dem en oöverträffad frihet när det gäller att välja vilken… Läs mer

En doktorsexamen är en förkortning för filosofie doktor. Denna examen är en doktorand-program som levereras till en hög nivå elev forskare som har gjort djupa forskning inom ett specifikt område eller ämne.

Humaniora och samhällsvetenskap är ett perfekt område för studenter som vill lära sig en massa olika saker som kan ge dem en oöverträffad frihet när det gäller att välja vilken bransch de sedan skulle vilja arbeta i.

Studenter som vill lära sig om kultur specifika mat och underhållning kan njuta av att gå i skolan i Kongo DRC (Zaire), som mat och musik är två av landets 's mest populära fritidssysselsättningar. Hundratals olika etniciteter ringa till det land hem, och franska är den vanligaste av de 242 talade språk.

De mest populära doktorsprogrammen i Humaniorastudier i Demokratiska republiken Kongo 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Demokratiska republiken Kongo
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
L’Université Catholique Du Congo
Kinshasa, Demokratiska republiken Kongo

På forskarnivå, kan eleverna förvärva grader examen of Advanced Studies i filosofi, filosofie doktor och Associate av högre utbildning i filosofi.

På forskarnivå, kan eleverna förvärva grader examen of Advanced Studies i filosofi, filosofie doktor och Associate av högre utbildning i filosofi. -
PhD
Heltid
Franska
Campusstudier
 
L’Université Catholique Du Congo
Kinshasa, Demokratiska republiken Kongo

På forskarnivå, kan eleverna förvärva kvaliteter av Advanced Studies Diploma in Theology, teologie doktor och docent i högre utbildning i teologi.

På forskarnivå, kan eleverna förvärva kvaliteter av Advanced Studies Diploma in Theology, teologie doktor och docent i högre utbildning i teologi. -
PhD
Heltid
Franska
Campusstudier