PHDSTUDIES

Jämför 2 PhD-program i Hotelladministration

En doktor i filosofi är en av de högsta akademiska utmärkelser som finns på universitet. Liksom andra doktorsgrader är det ofta forskningsbaserat. Studenter som vill anmäla sig till ett doktorandprogram kan behöva en magisterexamen.

Vad är en doktorand i Hotel Management? Studien av hotellledning lär studenterna hur man gör innovativa förändringar i branschen genom att undersöka tidigare och aktuella turismstrenden. Lärare kan välja att fokusera på sin utbildning, såsom anläggningshantering, konsumentbeteende eller fastighetsförvaltning. De flesta program på denna nivå innehåller föreläsningar, workshops och diskussioner i det mest forskningsbaserade lärandet. Forskare kan förväntas ta vissa kurser, till exempel vetenskapliga grunder för gästfrihetshantering, avancerat forskningsseminarium och marknadsföring och marknadsföring av gästfrihet.

Denna utbildning är fördelaktig eftersom den kan förbereda studenterna för ledarroll roller i branschen genom att bygga på sina kommunikations-, problemlösnings- och organisationsförmåga. Inte bara kan dessa färdigheter göra kandidater som är konkurrenskraftiga för konkurrenter, men de kan också hjälpa dem att lyckas i sina privata liv genom att främja meningsfulla relationer med sina nära och kära.

Kostnaden för en doktorander kan bero på några faktorer, inklusive plats, längd och ämne. De flesta doktorsgrader tar tre år att slutföra, men vissa kan ta längre tid, vilket kan påverka undervisningen. Sökande kan få en uppskattning genom att kontakta ett specifikt universitet.

Många akademiker med doktorand i Hotel Management hamnar i forskningspositioner, till exempel gästforskningsadministratör. Men forskare kan vara förberedda för en mängd andra karriärer också. Vissa studenter fortsätter att bli professorer, gästkoordinatorer, verkställande direktörer, marknadsföring specialister och hotellledningskonsulter. Exakta karriärmöjligheter kan bero på elevernas intressen, utbildning och arbetshistoria.

Oavsett var du bor kan du hitta en doktorsexamen nära dig. Vissa skolor erbjuder även online-program. För att söka eller lära dig mer, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

2 Resultat i Hotelladministration Filter

Doktor i hotell- och turismsledning (D.HTM)

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
PhD
<
Heltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelska
Campusstudier

Kännetecknet för ett världsledande doktorsprogram är inte bara den forskning som det genererar utan även i vilken utsträckning det ger kandidater med enastående karriärmöjligh ...

Läs mer

Filosofie doktor i hotell- och turismsledning

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
PhD
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Framgången för ett forskningsinstitut beror till stor del på att den erbjuder och utbildar unga forskare. För att ge ledarskap i att utveckla framtida forskare i gästfrihet oc ...

Läs mer