Filter
PhD
Europa Studietyp: Alla Tempo: Alla

Hitta PhD-program i Hortikultur Europa 2019/2020

En doktorsexamen är en förkortning för filosofie doktor. Denna examen är en doktorand-program som levereras till en hög nivå elev forskare som har gjort djupa forskning inom ett specifikt område eller ämne.

Trädgårdsodling kan fokusera på studier av alla typer av växter. Men detta område kan också omfatta trädgårdsdesign, trädodling och markhantering. Med denna kunskap och förståelse kan trädgårdsmästare överväga att gå in i alla slags karriärer, inklusive marknadsföring, undervisning eller försäljning.

Sammanlagt finns det över 4000 lärosäten i Europa som erbjuder ett brett utbud av kurser på kandidatnivå, Masters och doktorsexamen nivå. Med fler och fler av dessa organisationer som erbjuder engelska som språk i utbildning för åtminstone en del av sina utbildningsprogram, universiteten i Europa är nu av högre kvalitet än någonsin tidigare. Universiteten i Europa erbjuder ett vänligt välkomnande för utländska studenter och för att ge en kurs av kunskaper som motsvarar deras yrke behöver i dagens globala efterfrågan.

Se alla doktorsprogram i Hortikultur Europa 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Hortikultur, Europa

Charles University Faculty of Science

En examen har allmän kunskap om det aktuella tillståndet för experimentell växtbiologi, vars fokus ligger i växtlivsfunktioner och strukturer, signal- och regleringsmekan ... [+]

Växtfysiologi studier väsentliga processer i växtorganismer behandlar inbördes relationer inom växtkroppen samt interaktioner med miljön. För närvarande omfattar det traditionella namnet "fysiologi" de facto komplexa studier av växtbiologi, inklusive genetiska, biokemiska och ekologiska problem. Det syftar till att belysa samstämmighet mellan struktur och funktion på nivån av hela organismen, organ, vävnader och celler. Den använder sig av metoderna för biokemi, molekylär och cellbiologi, anatomi och ekologi. Växtfysiologi bidrar till kunskapen om levande organismers allmänna biologi, inklusive biomedicinska aspekter.

Beskrivning av verifierings- och utvärderingskriterier... [-]
Tjeckien prag
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska