Doktorsexamina i Historiskt bevarande

Jämför PhD-program i Historiskt bevarande

En doktor i filosofi eller doktorsexamen är en avancerad examen utdelad av ett universitet efter avslutad forskning och studier i tre eller flera år. De flesta anser att den högsta akademiska examen en student kan tjäna.

Vad är en doktorand i historisk bevarande? Detta är ett högskoleutbildningsprogram som gör det möjligt för doktorander att specialisera sig på historisk kunskap. Kurserna kan lära dem hur man hittar effektiva sätt att skydda och återanvända byggnader och landskap av betydande värde. För att hjälpa eleverna att få denna förmåga erbjuds klasser ofta i bevarandehistoria, bevarande lagar, fältmetoder och förberedelser för avhandlingar. Kurser kan också tas i historisk platshantering, historisk bevarande och dokumentation.

Som doktorander lär sig att kommunicera sina resultat muntligt utvecklar de ofta förtroende och självkänsla då de möter tryckfyllda arbetsfrister. Utvecklingen av analytiska färdigheter och förmågan att definiera problem kan också hjälpa dem att gå vidare till övervaknings- och ledningsställen.

Kostnaden för att få en doktor i filosofi i historisk bevarande kan variera mellan universitet. För att få en bättre uppfattning om specifika studieavgifter föreslås det att potentiella studenter kontaktar sin valda skolan och begär information om programpriser.

Efter att ha tjänat doktorsavhandling i historisk bevarande kan akademiker hitta karriärer i privata företag eller myndigheter med bevarande, arv och arkivplatser och institut runt om i världen. Positioner kan också hittas som historiska webbplatschefer, ideella bevarande direktörer och arkiv bibliotekarier. Kandidater kan också välja karriärer med myndigheter dokumentera, bevara, tolka, utvärdera historiska egenskaper. För akademiker som älskar forskning, arkivbibliotekare, historisk kurator eller antikvitets kataloger kan vara ett karriärval.

Online och på campus doktorand i historisk bevarande kan hittas globalt. För att hitta kurser som fungerar för dig, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för PhD Historiskt bevarande.  Testa vår kategori DBA Historiskt bevarande istället.
Historiskt bevarande

Sök efter liknande program här