$close

Filter

Visa resultat

Hitta PhD-program i Historia 2022 i kalifornien i USA

En PhD, även känd som en filosofie doktorsexamen, är en examen som utfärdas av ett universitet till den som har uppfyllt alla nödvändiga kvalifikationer och som nu kan betraktas som en "doktor" inom hans eller hennes akademiska område.PhD i historia gör att du kan få maximal kunskap om den gamla såväl som nya världshistorien. Det inte bara gör att du förstår de historiska händelser… Läs mer

En PhD, även känd som en filosofie doktorsexamen, är en examen som utfärdas av ett universitet till den som har uppfyllt alla nödvändiga kvalifikationer och som nu kan betraktas som en "doktor" inom hans eller hennes akademiska område.

PhD i historia gör att du kan få maximal kunskap om den gamla såväl som nya världshistorien. Det inte bara gör att du förstår de historiska händelserna bättre, men också visa hur de specifika historiska händelser kommer att påverka livet för de människor som lever i världen idag och imorgon.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Be om information Doktorsprogram i Historia i kalifornien i USA 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i USA
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
University of California Santa Cruz
Santa Cruz, Amerikas förenta stater

Ph.D. program i historia vid University of California, Santa Cruz, betonar ett tvärvetenskapligt och tvärkulturellt synsätt på historiska studier.

Ph.D. program i historia vid University of California, Santa Cruz, betonar ett tvärvetenskapligt och tvärkulturellt synsätt på historiska studier. -
PhD
Engelska
Sep 2022