close

Filter

Visa resultat

Jämför PhD-program i Handel

Filosofie doktorand är den högsta nivån på pedagogisk prestation. Studenter som tjänar skillnaden får typiskt erkännande som myndigheter inom respektive område. Som sådan tar det normalt flera år att skaffa doktorsavhandling. Vad är en doktorand i handeln? Business berör nästan alla aspekter av det moderna livet. Studenter som driver en examen i handel kan lära sig färdigheter som… Läs mer

Filosofie doktorand är den högsta nivån på pedagogisk prestation. Studenter som tjänar skillnaden får typiskt erkännande som myndigheter inom respektive område. Som sådan tar det normalt flera år att skaffa doktorsavhandling.

Vad är en doktorand i handeln? Business berör nästan alla aspekter av det moderna livet. Studenter som driver en examen i handel kan lära sig färdigheter som krävs för att lyckas i affärer. I allmänhet omfattar handelskandidatprogram ett antal affärsrelaterade ämnen, till exempel redovisning, finansiering, prognoser, hantering och budgetering. Eleverna arbetar ofta med en rådgivare för att utforma en unik studie som motsvarar deras intressen. De undersöker och skriver vanligtvis ett djupt papper som förklarar nya idéer relaterade till handel.

Medan man studerar handel kan eleverna utveckla många färdigheter som hjälper dem både i deras personliga och professionella liv. Framgångsrika kandidater kan förvärva förmågan att tänka kritiskt, anledningen analytiskt och fatta beslut effektivt, vilket leder till bättre professionell produktivitet.

De som strävar efter att tjäna en doktorand i handeln upplever ibland att det är svårt att fastställa den exakta kostnaden för programmet. Eftersom de flesta av utgifterna beror på vilken institution en student väljer att delta, talar kunniga studenter med antagningspersonal vid alla potentiella skolor för att förbereda utbildningsbudgetar.

Att tjäna en doktorand i handel öppnar många dörrar för akademiker. De flesta väljer att arbeta för multinationella företag eller andra stora organisationer. På samma sätt finner utexaminerade ofta förvärvsarbete som ekonomichefer eller chefer i banker och andra finansinstitut. Under tiden väljer vissa med doktorander att arbeta som ämnesexperter eller konsulter för statliga myndigheter eller icke-statliga organisationer. Oavsett var de börjar sin karriär har de kunskaper, färdigheter och expertis som krävs för att få relativt hög ersättning. De har också generellt ledarskapet att bli ledare på arbetsplatsen.

Om du vill bedriva doktorand i handel har du flera alternativ. Du kan anmäla dig till ett traditionellt program för att delta i klasser i en konventionell inlärningsmiljö eller använda en online-plattform för att slutföra din kurs. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
University of Fort Hare
Alice, Sydafrika

Doktorsexamen i nationalekonomi utbildningsprogrammet gör kandidater att välja ett forskningsämne från alla områden av specialisering inom ekonomi, såsom allmänna ekonomi, tra ... +

Doktorsexamen i nationalekonomi utbildningsprogrammet gör kandidater att välja ett forskningsämne från alla områden av specialisering inom ekonomi, såsom allmänna ekonomi, transportekonomi och finansmarknader. -
PhD
Heltid
Engelska
Campusstudier