Filter
PhD
Mexiko Sonora Hermosillo Studietyp: Alla Tempo: Alla

Hitta PhD-program i Hälsa 2019/2020 in Hermosillo i Mexiko

Den mest populära doktorsexamen är filosofie doktor eller doktorsexamen Doktorer och andra doktorsexamina studie förbereder doktoranden för att lansera nya planer som lägger till den gemensamma kunskapsbas fältet. Kandidater för och innehavare av doktorer söker ofta yrken som professorer och forskare, men många går också på att olika roller i de välgörande, offentliga och privata sektorn.

Hälsa, i vidaste mening, är wellness, eller brist på sådan, av en individ eller population. Under en akademisk studie i detta ämne, kan eleverna hitta en möjlighet att specialisera sig på olika närliggande områden som vård, hospice, medicinsk forskning eller tandvård.

Mexiko är ett av de mest populära turist-länderna på jorden. Landet har både tropiska och tempererade zoner ger eleverna den bästa tiden här. Om du vill studera för din kurs i National Autonomous University of Mexico, kommer det att vara ett lysande liv med mycket underhållning i landet också.

Huvudstaden och stora ekonomiska navet i staten och regionen, är Hermosilio den 16: e största staden i Mexiko. Klimatet är gynnsamt för turismen. Central University heter som Univeristy of Hermosillo och har flera forskningsavdelningar som arbetar inom respektive områden.

Be om information Doktorsprogram i Hälsa in Hermosillo i Mexiko 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:
PhDHälsa

1 Resultat i Hälsa, Hermosillo

Examina
Plats
Mexiko
Sonora
Hermosillo
Studietyp
Tempo
Fler alternativ inom detta ämnesområde:
Universidad de Sonora

Allmän mål: Att utbilda högkvalificerad personal inom kemi, biologi och hälsovetenskap med en tvärvetenskaplig vision som bidrar till att lösa hälsoproblemen. ... [+]

Doktorsprogram i Hälsa in Hermosillo i Mexiko.

Programmets namn: Doktorand i biologisk och hälsokemi Nyckel DGP: 562601 Normal period för examen: 8 terminer Krediter: 206 Examensbevis: doktorsexamen (biologisk och hälsokemi) Campus där den erbjuds: Hermosillo

ProgrambeskrivningAllmän mål

Att utbilda högkvalificerad personal inom kemi, biologi och hälsovetenskap med en tvärvetenskaplig vision som bidrar till att lösa hälsoproblemen.

Särskilda målAtt utbilda mänskliga resurser av hög vetenskaplig kvalitet inom områdena biologisk kemi och hälsa så att de genom den autonoma och kreativa utövandet av forskningsarbetet med solida teoretiska och metodiska färdigheter hjälper till att lösa hälsoproblem på de olika områdena områden inom denna sektor.Att utbilda mänskliga resurser av hög akademisk kvalitet inom områdena biologisk och hälsokemi som deltar i högre utbildning.Förbered mänskliga resurser med färdigheter som ska införlivas på arbetsmarknadens olika områden där beslut fattas i samband med integrationsprocesser som knyter samman de olika områdena relaterade till biologiska och hälsovetenskapliga.Vad kommer dina färdigheter att vara när du avslutar programmet?Graduate profil... [-]
Mexiko Hermosillo
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska