Filter
PhD
Tjeckien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför PhD-program i Generella studier i Tjeckien 2019/2020

Man måste åstadkomma två saker när tjäna en doktorsexamen. Först måste man förstå ett visst ämne grundligt. Andra måste man mycket i kunskap om detta ämne.

Typiskt erbjuds på associerad och ungkarlivå kan program i allmänna studier vara idealisk för studenter som är skrämmade, eller bara omedvetna, av ett fokus för deras stora. Allmänna studier berör ofta olika områden, från konst och humaniora till företag och vetenskap.

Tjeckien har en väletablerad och forskningsbaserad högskoleutbildning. Detta har gjort att lära ini Prag en av de respekterade läroplanen 's i Europa sedan det odlar en anda av kreativitet och innovation bland eleverna.

De mest populära doktorsprogrammen i Generella studier i Tjeckien 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Generella studier, Tjeckien

Faculty of Humanities, Charles University

Ph.D. Långtidsstudier ger högkvalificerade och kunniga specialister inom forskning, kompetens och överföring av kunskap till praktiken. På den vetenskapliga nivån kan de ... [+]

Långtidsstudier möjliggör en bättre förståelse för gränssnitt och utmaningar för förlängning av mänskligt liv (livslängd). Det främjar ytterligare förståelse och att finna lämpliga svar och lösningar av teoretiska, tillämpade och etiska sammanhang av livslängd. Det återspeglar inte bara nuvarande befolkningsförändringar av befolkningen, men speglar också det faktum att människor med allvarliga funktionshinder, kroniska sjukdomar och funktionsnedsättningar lever längre än någonsin tidigare, och att vissa andra specifika grupper av vår befolkning har behov av livslängd. Longevity Studies erbjuder en integrerad studie på gränsen till humaniora, sociala, biomedicinska och andra huvudsakligen tillämpade vetenskaper. Studien svarar mot behov av specialistanalyser och lösningar på problem relaterade till livslängd och demografiska förändringar i samhället och på olika områden av mänskligt liv och aktivitet.... [-]

Tjeckien Prag 5
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska