Filter
PhD
Ghana Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför PhD-program i Generella studier i Ghana 2019/2020

En doktorsexamen eller doktorsexamen är en forskarutbildning akademiska grundexamen från universitet. När man uppnår en doktorsexamen han eller hon kan ofta refereras till som en läkare.

För studenter som är osäkra på sin framtida karriär kan utövandet av program i allmänna studier vara av intresse. Allmänna studier är brett genom design, vilket innebär att det är som en buffé av akademiska program, så att eleverna kan se vad som intresserar dem.

Ghana, känd som Republiken Ghana, är en suverän stat ligger på Guineabukten och Atlanten i West Africas

De mest populära doktorsprogrammen i Generella studier i Ghana 2019/2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Generella studier, Ghana

Unicaf University (ZM)

Målet med forskarutbildningen är att förbereda nästa generations ledande forskare. Doktorgraden är ett självständigt självständigt forskarutbildningsprogram med stöd av e ... [+]

Doktorgraden är ett självständigt självständigt forskarutbildningsprogram med stöd av ett team av handledare som gör ett originellt bidrag till kunskap som skrivits upp i en publicerbar avhandling. Ph.d.-programmet stöder också utvecklingen av forskning och generiska färdigheter för att utrusta dig för att fungera framgångsrikt som professionell forskare i vilken miljö som helst. Det väsentliga kravet på doktorsexamen är att skapa ny kunskap. Att vara forskare innebär att utveckla nya idéer och förbättra förståelsen genom att skapa ny kunskap.

[-]
Ghana Accra
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska