PHDSTUDIES

Jämför PhD-program i Finans på deltid i london, Storbritannien 2021

En filosofie doktorsexamen, är kort Ph.D en avancerad akademisk examen tjänat på olika områden, vilket innebär stora intressen och prestationer inom forskningen.

Ett program för att producera kvalificerade och välutbildade forskare, är doktor i ekonomi en kurs erkänd världen över. Det är tänkt att skärpa karriär livet av studenter bedriver ekonomi, finans och statistik fält. Det är ett program som utlägger på alla finansiella områden, inklusive försäkring och riktiga fält egendom. De möjligheter som finns är att arbeta för företag och privata finansiella institutioner över hela världen.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

London är huvudstad i Storbritannien, den folkrikaste regionen och där kungliga familjeliv. Det har den största koncentrationen av högre utbildning i Europa med 412 tusen studenter vid 43 universitet.

Be om information Doktorsprogram i Finans på deltid i london i Storbritannien 2021

2 Resultat i Finans, london Filter

Doktor i filosofi (Ph.D) i ekonomistyrning

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Italienska
Internet

Genom att ta avhandlingen för detta program kan du utforska alla forskningsverktyg, strategier och taktiker som är avgörande för att analysera och förbättra den ekonomiska dim ...

Läs mer

Forskning Grader (MPhil / PhD) i ekonomi och ledning

SOAS University of London
Magisterexamen
PhD
<
Heltid
<
Deltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Doktorander i PhD-programmet vid School of Finance and Management studerar mot University of London PhD. För att kunna övervägas för doktorandprogrammet i finans- eller lednin ...

Läs mer