Filter
PhD
Fiji Suva Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära PhD-programmen in Suva Fiji 2019/2020

En PhD, även känd som en filosofie doktorsexamen, är en examen som utfärdas av ett universitet till den som har uppfyllt alla nödvändiga kvalifikationer och som nu kan betraktas som en "doktor" inom hans eller hennes akademiska område.

Fiji, officiellt Republiken Fijiöarna, är en ö land i Melanesien i södra Stilla havet cirka 1100 nautiska miles nordost om Nya Zeeland 's Nordön.

Suva är huvudstad i Fiji och den 2: a mest folkrika region med en personalstyrka på nära 100.000 invånare. Staden har flera universitet och andra institutioner för högre utbildning.

Sök bland doktorsprogram in Suva På Fiji 2019/2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Fiji
Suva
Studietyp
Tempo
University of the South Pacific USP

Fakulteten för ekonomi och ekonomi erbjuder doktor i filosofi i de flesta discipliner som utbildas på forskarnivå. Studenter som är intresserade av att gå från ett magist ... [+]

Företagsekonomiska fakulteten erbjuder a filosofie doktor (PhD) I de flesta discipliner som utbildas på forskarnivå. Studenter intresserade av att gå från ett magisterprogram till doktorandstudier rekommenderas att kontakta Fakulteten dekan. Inträdes- och programföreskrifterna som styr doktor i filosofi framgår av USP 2017 Handbok och kalender.

[-]
Fiji Suva
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska