Doktorsexamina i Fastigheter

Jämför PhD-program i Fastigheter

Fastigheter

En doktorand är den högsta, mest ärade grad som någon student kan uppnå. Processen omfattar flera års forskning, partnerskap med en expert på ditt område, skriva din avhandling och genomgången av din avhandling genom en muntlig viva voce.

Vad är en doktorand i fastigheter? Fastigheter är ett mångsidigt studieområde. Det finns många olika sätt att tillämpa en examen på detta område, vilket innebär att det finns många sätt att fokusera ett doktorandprogram i fastigheter. Många andra aspekter av verksamheten kan studeras, inklusive försäljning, administration eller bokföring. I första hand kommer emellertid ett fastighetsprogram att inriktas på civilbyggnad, fastighetsutveckling, ekonomi och fastighetsvärdering. Med hjälp av en fastighetsexpert skapar du en avhandling över tre eller fyra år.

En av de största fördelarna som studenterna njuter av är de färdigheter de utvecklar när de fyller sitt program. I de flesta fall är dessa färdigheter direkt användbara i arbetsvärlden. För fastighetsstudenter utvecklar de kommunikation, förhandlingar, affärer, marknadsföring och försäljningsförmåga.

Kostnaden för inskrivning i ett doktorandprogram kan variera ganska mycket. Ditt fält, den skola du väljer, landet du studerar i och det specifika programmet du anmäler dig till spelar en roll för att bestämma avgifter och utbildning du sannolikt kommer att möta.

Det finns många alternativ för karriär som är möjliga med en doktorand i fastigheter. Denna utbildningsnivå är typiskt utformad för att hjälpa studenter att bli universitetsprofessorer eller forskare för att vidarebefordra eller skapa ny kunskap. Men med en doktorsexamen kan du också driva en mer traditionell karriär. Med en bakgrund i fastigheter är det möjligt att bli en investmentbanker, realtor manager, försäkringschef, konsult eller entreprenör.

Innan du startar ditt doktorsprogram bestämmer du om du vill studera lokalt, online eller på en skola i ett annat land. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för PhD Fastigheter.  Testa vår kategori DBA Fastigheter istället.
Fastigheter

Sök efter liknande program här