Doktorsprogram i Företagsledning i Johannesburg i Sydafrika

Hitta PhD-program i Företagsledning 2018 i Johannesburg i Sydafrika

Företagsledning

En filosofie doktorsexamen, är kort Ph.D en avancerad akademisk examen tjänat på olika områden, vilket innebär stora intressen och prestationer inom forskningen.

Forskning inom företagsledning handlar vanligtvis om att utveckla strategier avsedda att förstå och lösa problem inom ett företag. Denna sorts forskning kan även utnyttja äldre metoder för att bättre förstå vissa tillämpningsområden.

Ett land som ligger på den södra spetsen av Afrika, Sydafrika, har en rik kultur som du aldrig kommer att få nog av medan touring eller studerar här. Språken inkluderar här Afrikaner och engelska samt holländska. Campus livet av den stora sydafrikanska universitet, University of Johannesburg eller något annat universitet skall sinne blåser. Du kommer att älska interagera med Bantus här och det tropiska klimatet i regionen.

Johannesburg city är den största källan av guld och diamanter i södra Afrika. Det är basen för Sydafrikas författningsdomstol och är den största och rikaste staden i Gauteng provinsen. Det är hem till University of Johannesburg.

Be om information Doktorsprogram i Företagsledning i Johannesburg i Sydafrika 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för PhD Företagsledning Sydafrika Johannesburg.  Testa vår kategori PhD istället.

Sök efter liknande program här