close

Filter

Visa resultat

Jämför PhD-program i Företagsledning

Att arbeta mot en doktor i filosofi tar hårt arbete och många år, minst tre och så många som sju, i vissa fall. Men med ett betyder att du kan visa arbetsgivare att du har högsta kunskap om ett ämne. Vad är en doktorsexamen i Management Science? Detta fält tittar på hur man hanterar människor, maskiner, pengar och material till sitt bästa. Vissa delfält inkluderar grön produktion,… Läs mer

Att arbeta mot en doktor i filosofi tar hårt arbete och många år, minst tre och så många som sju, i vissa fall. Men med ett betyder att du kan visa arbetsgivare att du har högsta kunskap om ett ämne.

Vad är en doktorsexamen i Management Science? Detta fält tittar på hur man hanterar människor, maskiner, pengar och material till sitt bästa. Vissa delfält inkluderar grön produktion, grön logistik och leverans, operativ forskning och samhällsvetenskap. Denna grad kan ta tre eller flera år att slutföra och är till stor del forskningsbaserad. Ämnen du bör förstå innan du börjar inkluderar ekonomi, problemlösning, statistik, organisationsbeteende och mänskliga resurser.

Vissa färdigheter som du kan utveckla inom management science inkluderar ekonomisk förvaltning, tidshantering och kommunikation. Att kunna hantera din ekonomi och tid på ett effektivt sätt kan spara besvär på lång sikt, medan kommunikation hjälper till med sociala inställningar och att skapa relationer.

De flesta doktorander erbjuder stipendier och stipendier för att täcka kostnaderna för böcker, undervisning och avgifter. Dessa kostnader beror på skolan du går och om du kan hitta begagnade och elektroniska kopior av böckerna du behöver.

För alla doktorander finns det möjlighet att gå in i akademia som professor eller fortsätta forskning. Med management science som ditt fält kan du också leta efter högt ställda affärspositioner som skulle använda din expert logistikkunskap. Några jobbtitlar du kan söka efter är internationell stadsrådgivare, programchef, global styrschefspecialist och projektledare. En doktorand kan också vara användbar om du söker marknadsföring på din nuvarande arbetsplats.

När du väl vet att ledarskapsvetenskap är det fält du vill studera, titta på skolor både nära och långt, beroende på din önskan att resa. Online kurser är också ett alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter

School of Business and Management ITB
Bandung , Indonesien +1 Mer

En ifylld ansökningsblankett och relevanta handlingar En intervju med en utsedd DSM-ITB fakultet medlem. Den sökande måste visa hans eller hennes sista projekt / avhandling / ... +

En ifylld ansökningsblankett och relevanta handlingar En intervju med en utsedd DSM-ITB fakultet medlem. Den sökande måste visa hans eller hennes sista projekt / avhandling / publicerad forskning till intervjuaren. -
PhD
Heltid
3 år
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här