Filter
PhD
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 2 PhD-program i Företagsledning

Att arbeta mot en doktor i filosofi tar hårt arbete och många år, minst tre och så många som sju, i vissa fall. Men med ett betyder att du kan visa arbetsgivare att du har högsta kunskap om ett ämne.

Vad är en doktorsexamen i Management Science? Detta fält tittar på hur man hanterar människor, maskiner, pengar och material till sitt bästa. Vissa delfält inkluderar grön produktion, grön logistik och leverans, operativ forskning och samhällsvetenskap. Denna grad kan ta tre eller flera år att slutföra och är till stor del forskningsbaserad. Ämnen du bör förstå innan du börjar inkluderar ekonomi, problemlösning, statistik, organisationsbeteende och mänskliga resurser.

Vissa färdigheter som du kan utveckla inom management science inkluderar ekonomisk förvaltning, tidshantering och kommunikation. Att kunna hantera din ekonomi och tid på ett effektivt sätt kan spara besvär på lång sikt, medan kommunikation hjälper till med sociala inställningar och att skapa relationer.

De flesta doktorander erbjuder stipendier och stipendier för att täcka kostnaderna för böcker, undervisning och avgifter. Dessa kostnader beror på skolan du går och om du kan hitta begagnade och elektroniska kopior av böckerna du behöver.

För alla doktorander finns det möjlighet att gå in i akademia som professor eller fortsätta forskning. Med management science som ditt fält kan du också leta efter högt ställda affärspositioner som skulle använda din expert logistikkunskap. Några jobbtitlar du kan söka efter är internationell stadsrådgivare, programchef, global styrschefspecialist och projektledare. En doktorand kan också vara användbar om du söker marknadsföring på din nuvarande arbetsplats.

När du väl vet att ledarskapsvetenskap är det fält du vill studera, titta på skolor både nära och långt, beroende på din önskan att resa. Online kurser är också ett alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Företagsledning

School of Business and Management ITB

... [+]

PhD-program i Företagsledning. En ifylld ansökningsblankett och relevanta handlingar En intervju med en utsedd DSM-ITB fakultet medlem. Den sökande måste visa hans eller hennes sista projekt / avhandling / publicerad forskning till intervjuaren. [-]
Indonesien Bandung Jakarta
Juli 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
China University of Petroleum

Disciplin Management Science and Engineering är en av disciplinerna på grundnivå i Management Discipline Group enligt den kinesiska disciplinklassificeringen. ... [+]

Management Science and Engineering (120100)Program Inledning

Disciplin Management Science and Engineering är en av disciplinerna på grundnivå i Management Discipline Group enligt den kinesiska disciplinklassificeringen. Den teoretiska och kunskapsgrunden för denna disciplin bildas genom att kombinera förvaltning, ekonomi, matematik, systemvetenskap, informationsvetenskap och så vidare. Genom omfattande tillämpningar av dessa vetenskapliga principer och metoder syftar det till att analysera och lösa olika ledningsrelaterade problem i samhället, ekonomin, företagen och andra institutioner genom både kvalitativa och kvantitativa metoder, med kvantitativ forskning som den viktigaste aspekten. Huvudforskningsuppgifterna för denna disciplin är att ge företag och andra organisationer systematiska teorifunderingar, metodmodeller och informationssystem för att stödja sina beslut i relation till verksamhet, drift, ledning samt projektutvärdering och ledning. Som den tidigaste grundade disciplinen och en av de snabbast utvecklade disciplinerna inom Management Discipline Group har ämnet Management Science and Engineering bildat en mer genomförd teoretisk systembas med framstående karaktärer i mer betoning av vetenskaplig metodik och modeller, en närmare koppling till teknikområden och mer uppmärksamhet på praktiska tillämpningar.... [-]

Kina Beijing
September 2019
Engelska,Kinesisk
Heltid
Deltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska