Doktorsprogram i Företagsekonomiska studier i South East England i Storbritannien

Hitta PhD-program i Företagsekonomiska studier 2018 i South East England i Storbritannien

Företagsekonomiska studier

En filosofie doktorsexamen, är kort Ph.D en avancerad akademisk examen tjänat på olika områden, vilket innebär stora intressen och prestationer inom forskningen.

Människor som tjänar en doktorsexamen i företagsekonomi, nationalekonomi och administration går oftast på att undervisa på universitet eller utföra statistisk forskning för stora organisationer. Dessutom någon med en doktorsexamen har rätt att behandlas som "Dr. "

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Be om information Doktorsprogram i Företagsekonomiska studier i South East England i Storbritannien 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för PhD Företagsekonomiska studier Storbritannien South East England. Testa vår kategori PhD Storbritannien istället.

or search for similar programs here