Doktorsprogram i Företagsekonomiska studier i Porto i Portugal

Hitta PhD-program i Företagsekonomiska studier 2018 i Porto i Portugal

Företagsekonomiska studier

En PhD kan variera beroende på på vilket universitet och i vilket land man tar den. De flesta som tar en PhD gör det för att de är intresserade av att bidra till den akademiska världen och är genuint intresserade av sitt ämnesområde.   

En doktorsexamen är den högsta examensstuderande kan tjäna på något ämnesområde. Rigorös och intensiv, forskarutbildning är endast tillgängliga för studenter som har avslutat mästare 's utbildningsprogram, tillämpas på en viss PhD studie kurs och godtagits av administratörer övervakar forskarutbildningen.

Portugal officiellt Portugal är ett land som ligger i sydvästra Europa på Iberiska halvön. Portugal är 900 år gammal, och även om den har ett relativt litet område, spelade det en avgörande roll i världshistorien. Universidade do Porto är mest populär av utlänningar som består av 11% internationella studenter.

Porto är den näst folkrikaste staden i Portugal efter Lissabon med en befolkning på cirka 1,3 miljoner personer. Universitetet i Porto är toppuniversitet i Portugal som det tjänar studenter från hela Europa och världen i allmänhet. Det finns många andra tekniska högskolor i Porto också.

Be om information Doktorsprogram i Företagsekonomiska studier i Porto i Portugal 2018

Läs Mer

PhD In Business And Management Studies

University of Porto School of Economics and Management.
Campusstudier Heltid Deltid 3 år September 2018 Portugal Port + 1 fler

Institutionen för ekonomi, University of Porto, är en ledande skola i områdena ekonomi i Portugal med en lång erfarenhet av undervisning och forskning inom dessa områden. Genom att registrera i forskarskolan, studenter dra nytta av den kompetens och erfarenhet av detta mest framstående forskarsamhället. [+]

Institutionen för ekonomi, University of Porto, är en ledande skola i områdena ekonomi i Portugal med en lång erfarenhet av undervisning och forskning inom dessa områden. Genom att registrera i forskarskolan, studenter dra nytta av den kompetens och erfarenhet av detta mest framstående forskarsamhället.

Den doktorsutbildning i Business and Management Studies inleddes 2006/2007. Det anses vara en framgångssaga, med tanke på antalet sökande, avhandlingar klar och publikationer (tidskriftsartiklar och konferensbidrag) baserat på forskning som bedrivits under programmet.

Business and Management Studies forskarskolan innehåller en ettårig kurs arbete med en koncentration i ett av följande fem ämnesområden:... [-]