PhD-program i Företagsekonomiska studier i Nicaragua

Jämför PhD-program i Företagsekonomiska studier i Nicaragua 2018

Företagsekonomiska studier

Doktorsexamen är en doktorsexamen, specifikt kallas en "doktor i filosofi " examen. Detta är missvisande eftersom doktorsexamen inte nödvändigtvis filosofer (om de inte förtjänat sin examen i filosofi!). Som sagt, PhD mottagarna har möjlighet att engagera sig i tankeexperiment, resonera om problemen, och lösa problem i sofistikerade sätt.

En doktorsexamen är den högsta examensstuderande kan tjäna på något ämnesområde. Rigorös och intensiv, forskarutbildning är endast tillgängliga för studenter som har avslutat mästare 's utbildningsprogram, tillämpas på en viss PhD studie kurs och godtagits av administratörer övervakar forskarutbildningen.

Nicaragua, officiellt Republiken Nicaragua, är det största landet i Centralamerika, gränsar Honduras i norr och Costa Rica i söder. Spanska är Nicaragua 's officiella språk. Förvänta dig inte att hitta mycket engelska som talas utanför de större och dyrare hotell.

De mest populära doktorsprogrammen i Företagsekonomiska studier i Nicaragua 2018

Läs Mer

Företagsekonomi Phd

Universidad Central de Nicaragua
Campusstudier Heltid 3 år May 2018 Nicaragua Managua

Detta moderna Doktorsexamen presenterar en "pragmatisk Motivet" i sin läroplan, som uppfyller kraven i den nya globala affärsmiljö för yrkesverksamma från olika discipliner som vill utveckla kompetensen hos deras vetenskap inom Management Sciences företag. [+]

Central University of Nicaragua UCN i samordning med egeu Business School i Chile har en doktorsexamen i Business Administration.

Detta moderna Doktorsexamen presenterar en "pragmatisk Motivet" i sin läroplan, som uppfyller kraven i den nya globala affärsmiljö för yrkesverksamma från olika discipliner som vill utveckla kompetensen hos deras vetenskap inom Management Sciences företag.

Forskarutbildningen av UCN och egeu Business School i Chile, kommer att utveckla: den attityd och kompetens för vetenskaplig forskning, som syftar till att förmå folk att reflektera över betydelsen inom områdena företagsekonomi, särskilt när de kompletteras genom att leverera marknadsundersökningar verktyg för att svara på olika frågor inom verksamhetsområde.... [-]