PHDSTUDIES

Jämför PhD-program i Företagsekonomi i Ungern 2020/2021

Den mest populära doktorsexamen är filosofie doktor eller doktorsexamen Doktorer och andra doktorsexamina studie förbereder doktoranden för att lansera nya planer som lägger till den gemensamma kunskapsbas fältet. Kandidater för och innehavare av doktorer söker ofta yrken som professorer och forskare, men många går också på att olika roller i de välgörande, offentliga och privata sektorn.

Affärsstudier ger studenter grundläggande kunskap när det gäller företagsverksamhet och näringsliv. De finns på universitet och handelshögskolor runt om i världen, och studenterna kommer att studera grundläggande ämnen såsom finans och förvaltning. 

En stat som finns i region Centraleuropa med ungerska som sitt officiella språk. Landets matematik och naturvetenskap förhållningssätt är enastående. Den hem världens första tekniska institutet. Det är här som den första ångmaskinen i Europa byggdes redan 1722.

De mest populära doktorsprogrammen i Företagsekonomi i Ungern 2020/2021

2 Resultat i Företagsekonomi, Ungern Filter

Doktorsexamen i företagsekonomi och ledning

Corvinus University of Budapest
PhD
Sep 2021
<
Heltid
<
4 terminer
Engelska
Campusstudier

Ph.D. program i Business and Management syftar till att förbereda studenterna för att bedriva högkvalitativ forskning inom lednings- och affärsrelaterade områden. För att uppn ...

Läs mer

Doktorsexamen i allmän och kvantitativ ekonomi

Corvinus University of Budapest
PhD
Sep 2021
<
Heltid
<
4 terminer
Engelska
Ungerska
Campusstudier

Läroplanen innehåller också termen där det rekommenderas att genomföra obligatoriska ämnen. Det är sammansatt på ett sätt som doktorander kan fullfölja sina studieplikter på t ...

Läs mer