Filter
PhD
Förenade arabemiraten Sharjah Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära PhD-programmen in Sharjah Förenade arabemiraten 2019

En doktorsexamen är en förkortning för filosofie doktor. Denna examen är en doktorand-program som levereras till en hög nivå elev forskare som har gjort djupa forskning inom ett specifikt område eller ämne.

Utbildning i Förenade Arabemiraten har sina fördelar: sol, hav, sand, skattefria inkomster efter examen och några av de bästa universiteten i Gulf region.In Dessutom ett antal högt rankade universiteten baserade i andra länder har filial campus i UAE.

Sharjah är en kuststad i Förenade Arabemiraten. Staden är mycket känd för sina högskolor och speciellt är västerländska inriktade utbildningar och högskolor.

Sök bland doktorsprogram in Sharjah i Förenade Arabemiraten 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Förenade arabemiraten
Sharjah
Studietyp
Tempo
American University of Sharjah

Doktorand i teknik - Engineering Systems Management (PhD ESM) kommer att hjälpa till att producera nästa generations ledande akademiker och branschexperter på olika områd ... [+]

Doktorand i teknik - Engineering Systems Management (PhD ESM) kommer att hjälpa till att producera nästa generations ledande akademiker och branschexperter på olika områden inom ESM. Programmet behandlar grundläggande forskningsproblem av nationell och global betydelse för 21st Century, centrerad på fyra koncentrationsområden:

Supply Chain Management (SCM)Hållbar byggprojektledningSmart Cities ManagementEngineering Management

ESM doktorander arbetar med AUS engineering fakultet i spetsen av sina fält, engagerade i ett brett spektrum av discipliner, och hagar från några av världens bästa universitet. Fakultetens engagemang för forskning, i samarbete med andra akademiska institutioner och stora industriella och statliga organisationer, skapar en idealisk miljö för kandidater att förvärva spetskunskap och odla egna forskningsintressen.... [-]

Förenade arabemiraten Sharjah
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska