PHDSTUDIES.SE

De mest populära PhD-programmen in Dubai Förenade arabemiraten 2019

Antalet lärosäten som erbjuder forskarutbildning för att internationella studenter ökar i Dubai. Universiteten i Dubai är att skapa samarbeten med framstående västerländska universitet, kraftigt växande alternativ för internationella studenter, vilket gör en doktorsexamen i Dubai en attraktiv plats för utbildning. Dessutom har Dubai vuxit snabbt till en internationell stad och ett ekonomiskt och finansiellt nav för den globala ekonomin. De som bedriver en doktorsexamen i Dubai kommer att njuta av den spännande staden och allt den har att erbjuda.

PhD i Dubai varierar beroende på universitetet och särskilda programmen. Generellt är att disputerade i Dubai, måste de sökande fylla forskning och försvara en uppsats eller doktorsavhandling som bidrar till den sökandes utbildningsområde. Det tar vanligtvis minst 4 år att slutföra, men ibland längre.

Om du letar efter ett kulturellt, intellektuellt, intressant och stimulerande miljö för att ytterligare din utbildning, då du kanske vill överväga en doktorsexamen i Dubai. Ta en titt bland alternativen nedan!

sökresultat funna Filter

Phd

University of Dubai
Campusstudier Heltid 4 veckor September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

I slutet av forskarutbildningen är kandidaten förväntas ha uppfyllt följande lärandemål: Utveckla viktiga banbrytande forskningsfrågor som kan utforskas empiriskt att erbjuda innovativa och kreativa lösningar på specifika problem; Utforska avancerad teoretisk kunskap för att utveckla forskningskompetens genom egen forskning; Integrera avancerad kunskap i lednings- och organisatoriska sammanhang och roller; Förbereda för undervisning ansvar inom högre utbildning (för dem som förväntar sig att gå in i läraryrket)

Forskningsprojekt för besökande doktorander

The Graduate School at The Petroleum Institute
Campusstudier Heltid 9 - 12 månader September 2019 Förenade arabemiraten Abu Dhabi Dubai + 1 fler

Forskningsprojekt för besökande forskarstuderande PI har ett antal sponsrade forskningsprojekt för besökande doktorander och doktorander på hög nivå. En besökande doktorand är skyldig att spendera flera månader på PI som arbetar under överinseende av en PI-fakultet.

PhD i matematik och datavetenskap

Heriot-Watt University Dubai
Campusstudier September 2019 Förenade arabemiraten Academic City

Skolan för matematik och datavetenskap är nöjd med att erbjuda doktorsexamen i datavetenskap genom forskning till studenter på dubai campus.

Doktorsexamen i ledning och språk

Heriot-Watt University Dubai
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Förenade arabemiraten Academic City

Ph.d.-programmet i Socialhögskolan erbjuder unika möjligheter för studenter i regionen att undersöka frågor som är relevanta för den islamiska och arabiska världen såväl som globalt.

Doktorsexamen i teknik och fysik

Heriot-Watt University Dubai
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Förenade arabemiraten Academic City

Ingenjörsvetenskapliga fakulteten lägger ett mycket högt värde på att människor kan få doktorsexamen genom forskning och är glada över att kunna utöka denna möjlighet till studenter på Dubai Campus.

Doktorsexamen i energi, geovetenskap, infrastruktur och samhälle

Heriot-Watt University Dubai
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Förenade arabemiraten Academic City

Skolan för energi, geovetenskap, infrastruktur och samhälle har en i sig stark forskningskultur med forskarstuderande som ger ett högt uppskattat bidrag till skolans övergripande forskningsprofil.