905 PhD Program i Europa for 2024

PhD Program i Europa for 2024Filter
    • Prague, Tjeckien

    Heltid, Deltid

    4 år

    Blandad, På Campus

    Engelsk

    Syftet med doktorandstudier inom praktisk och ekumenisk teologi och teologisk etik är att studenterna på vanligt sätt för avancerade studier ska odla sin förmåga att tänka teologiskt och fördjupa sina kunskaper om den teologiska traditionen i dess ekumeniska, praktiska, och etiska dimensioner på expertnivå. Studenterna lär sig kritiskt analysera och reflektera över den förvärvade kunskapen och metoderna som används inom sitt område och att tolka dem både i sina egna specifika sammanhang och i de tvärvetenskapliga inställningarna för samtida vetenskaplig kunskap. Beroende på ämnet för avhandlingsprojektet är deras studier inriktade på relevant specialisering inom området ekumenisk eller praktisk teologi (till exempel homiletik, kateketik, poimenik, praktisk ekklesiologi, hymnologi eller missiologi), eller på teologisk etik eller kristen socialt arbete (diakoni). Samtidigt behåller de emellertid den lämpliga synvidden och den tvärvetenskapliga inriktningen som gäller alla teologiska grenar.

    • Munich, Tyskland

    Heltid

    6 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Graduate School Life Science Munich (LSM) erbjuder ett internationellt doktorandprogram för motiverade och akademiskt kvalificerade nästa generations forskare vid ett av Europas främsta universitet – Ludwig-Maximilians University München.

    • Belfast, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Studiet av språk är grundläggande för forskningsmiljön över School of Arts, English and Languages, där olika språkliga förhållningssätt tas till olika varianter av engelska, franska, irländska och mer. Du kommer att ingå i en dynamisk doktorandforskningsmiljö och studera tillsammans med studenter med olika bakgrunder.

    • Vienna, Österrike

    Heltid

    4 år

    Blandad

    Engelsk

    MODUL University Viennas Ph.D. in Business and Socioeconomic Sciences är ett fyraårigt doktorandprogram på heltid som förbereder kandidater för att göra innovativa forskningsinsatser inom industrirelaterade specialiseringsområden. Baserat på den unika forskningsinriktningen för de fyra Modul University-avdelningarna, kommer inkommande doktorand. kandidater kan fokusera sina egna doktorandstudier bland följande koncentrationer: Informationssystem; Marknadsföring; Hållbar utveckling; Offentlig styrning; Service Management; Turism; Fritidsvetenskap; Livskvalitet, välbefinnande och miljöpsykologi. Forskarutbildningen riktar sig till dig som är intresserad av forskarkarriärer inom antingen högre utbildning eller industri och är idealisk för blivande kandidater som redan har en magisterexamen (eller motsvarande) i antingen företagsekonomi eller någon av samhällsvetenskaperna.

    • Belfast, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta program fokuserar på tillämpade aspekter av avancerad och framväxande analytisk teknik för att ta itu med aktuella frågor inom livsmedelssäkerhet, näring och livsmedelsförsörjning.

    • Geneva, Schweiz

    Heltid, Deltid

    3 år

    Blandad, På Campus

    Engelsk

    Programmet Doctor of International Relations (DIR) är den högsta graden som erbjuds av Genèves diplomatiska skola och sammanför akademisk excellens genom noggrann oberoende forskning och verklig tillämpbarhet.

    • Lisbon, Portugal

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Portugisiska

    Management Ph.D. hos ISCTE är ett mycket strikt, omfattande och flexibelt program. Vår doktorsexamen består av sex olika specialiseringsfält. är idealisk för dem som vill få en större utbildning i ledning och en mer fokuserad strategi på ett annat vetenskapligt område efter eget val.

    • Helsinki, Finland
    • Vaasa, Finland

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Hanken doktorandprogram motsvarar fyra års heltidsstudier, där du avlägger en doktorsavhandling (180 poäng) och slutför 60 hp poäng i kurser.

    • Aglantzia, Cypern

    Heltid

    8 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Ph.D. Programmet i Europastudier ger studenterna vetenskaplig expertis i frågor relaterade till både den kritiska studien av Europa idag (dess institutionella ram och policyer) och kulturstudier av det europeiska rymdfartsensu. Programmet utbildar studenter för forskning och forskningsmetodik i enlighet med de nuvarande kraven på akademisk kunskap.

    • Prague, Tjeckien

    Heltid

    3 år

    Blandad, Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    En doktorsexamen av forskning liknar en konventionell doktorsexamen. men erkänner forskningsarbete utfört av entreprenörsföretag och akademiska organisationer som leder till nya och publicerbara resultat. En UNYP doktorsexamen genom forskning kräver vanligtvis minst tre år, under vilken tid det bör finnas tre publikationer, i litteratur som godkänts av University of Bolton. Dessa publikationer ska vara relaterade till studentens avhandling och expertis och bör utveckla studentens kunskaper om ämnet. Tilldelningen av denna doktorsexamen baseras enbart på dessa tre publicerade verk och belönar som sådan pågående aktiviteter snarare än ytterligare arbete.

    • Karlsruhe, Tyskland

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    HFA-doktoranderna ges möjlighet att dra nytta av sin handledares stora erfarenhet och enastående expertis samtidigt som de bygger upp ett forskningsnätverk. Det är möjligt att bedriva en doktorsexamen. i olika STEM-relaterade ämnen enligt din tidigare akademiska bakgrund, såsom teknik, informatik, naturvetenskap/matematik och psykologi/medicin. Ph.D. studenter i Hector Fellow Academy är anställda som forskningsassistenter under en period av tre år. Lönen motsvarar respektive Hector Fellows interna reglemente vid universitetet.

    • Başakşehir, Turkiet

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Ibn Haldun UniversityDoktorandprogrammet i nya medier och kommunikation ger teoretisk information om nya medier och kommunikation med praktiska tillämpningar för att möta branschspecifika förväntningar och krav och möta fältets akademiska behov. Studenter som är inskrivna i programmet kommer att delta i doktorandprocessen genom att genomföra teoretiska och praktiska kurser på forskarnivå i två år.

    • Bolzano, Italien

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    The PhD program in Management established and provided by the Free University of Bozen-Bolzano and University of Trento is inspired by the principles of responsible management education and research.

    • Milan, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Vita-Salute San Raffaele University, högst rankad bland forskningsuniversiteten i Italien, erbjuder en doktorsexamen. programmet syftar till att ge utmärkt vägledning, stöd och utbildning till doktorander som är intresserade av att förstå de molekylära processerna som ligger till grund för mänskliga sjukdomar och att utforma nya metoder för deras behandling.

    • Lisbon, Portugal

    Heltid

    4 Veckor

    På Campus

    Engelsk

    En ny och nyskapande Ph.D. program för studenter från tempererade länder med kunskaper inom jordbruk och livsmedelskedjor inom jordbruket som söker efter kontextualisering av tropiska regioner och för studenter från tropiska länder som försöker konfrontera sina kontextualiserade kompetenser med exponering för ny teknisk och vetenskaplig kunskap, genom en internationell utbildningserfarenhet.