PhD-program i Entreprenörskap i Sydafrika

Jämför PhD-program i Entreprenörskap i Sydafrika 2018

Entreprenörskap

En doktorsexamen är en förkortning för filosofie doktor. Denna examen är en doktorand-program som levereras till en hög nivå elev forskare som har gjort djupa forskning inom ett specifikt område eller ämne.

Att vara en tvärvetenskaplig specialitet av aktiva och framväxande frågor i näringslivet, till entreprenörskap efterfrågan kvalificerad och väl utbildad personal att förstå situationen tillfredsställande. Det utsätter eleven att förvaltning, ekonomi, teknik, sociologi och historia i verksamheten. Kursen är allmänt omsättningsbara och tillgängliga över hela världen till en rimlig kostnad.

Ett land som ligger på den södra spetsen av Afrika, Sydafrika, har en rik kultur som du aldrig kommer att få nog av medan touring eller studerar här. Språken inkluderar här Afrikaner och engelska samt holländska. Campus livet av den stora sydafrikanska universitet, University of Johannesburg eller något annat universitet skall sinne blåser. Du kommer att älska interagera med Bantus här och det tropiska klimatet i regionen.

De mest populära doktorsprogrammen i Entreprenörskap i Sydafrika 2018

Läs Mer

PhD I Fu Turer Studier

University of Stellenbosch Business School (USB)
Campusstudier 2 år February 2018 Sydafrika Kapstaden Bellville,

USB internationellt ackrediterade doktor i framtidsstudier bygger på skolans MPhil i Framtidsstudier och utgör en del av dess framtidsstudier kluster av program. Det gör det möjligt studenter att bli specialister inom detta område genom att förvärva fördjupad kunskap genom doktorsavhandling. Detta är den enda doktorsexamen i sitt slag i Afrika. [+]

USB internationellt ackrediterade doktor i framtidsstudier bygger på skolans MPhil i Framtidsstudier och utgör en del av dess framtidsstudier kluster av program. Det gör det möjligt studenter att bli specialister inom detta område genom att förvärva fördjupad kunskap genom doktorsavhandling. Detta är den enda doktorsexamen i sitt slag i Afrika.

Cre drivande ny kunskap

Som doktorand vid USB du kommer att förväntas att bedriva övervakad forskning, som kulminerade i en doktorsavhandling. Denna avhandling skall:

Utgör en originell och betydande bidrag till anrikning och kunskapsutveckling inom det valda området Visa originalitet tanke, en teoretisk underbyggnad, relevans för disciplin och stringens i utförandet Skapa intellektuellt kapital, som är en hörnsten i dagens kunskapssamhälle. Vem ska e nrol? ... [-]