22 PhD Program i Energiteknik 2024

PhD Program i Energiteknik 2024Filter
    • Grand Forks, Amerikas förenta stater

    Heltid

    3 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Detta UND-examen fokuserar på grundläggande energiteknik, tillsammans med oberoende forskning och karriärförberedelse. Du kommer att ha flexibiliteten att delta online eller på campus och anpassa ditt doktorandprogram efter dina största intressen.

    • Evora, Portugal

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk, Portugisiska

    Huvudsyftet med doktorandprogrammet i teknik är att utbilda högkvalificerade tekniker och forskare, särskilt specialiserade på mekatronik eller energi, som kan utföra oberoende forskning eller experimentellt arbete, i en företagsmiljö, såväl som inom universitetets sammanhang. Erbjudandet om en forskarcykel i mekatronik teknik och energi är den naturliga sekvensen av andra cykler, nämligen de som erbjuds av University of Evora, Civilingenjör i mekatronik och MSc i solenergiteknik, och det är resultatet av den utvecklade forskningen vid, särskilt i forskningscentra utvärderade av FCT University of Evora, där cykelprofessorerna är integrerade som forskare, nämligen ICT-Institute of Earth Sciences med dess anslutning till ordföranden för förnybar energi för University of Evora och LAETA-associerade laboratoriet för energi, transporter och flygteknik. Detta doktorandprogram erbjuder avancerade specialiseringsområden, med en anmärkningsvärd tvärvetenskaplig potential inom nya områden, från produktdesignteknik, instrumentering, automatisk styrning och processövervakning, till utveckling av en rad tekniker som tillämpas på mekatronikteknik, energieffektivitet i processer, energiupptagning, omvandling och koncentration.

    • Stillwater, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Oklahoma State University Petroleum Engineering-program är geografiskt väl positionerat i ett av de mest aktiva prospekteringsområdena i landet. College of Engineering, Architecture and Technology har starkt stöd från lokala och nationella olje- och gasoperatörer och serviceföretag som ger våra studenter den expertis de behöver för att bli framgångsrika i sina karriärer.

    • Ostrava, Tjeckien

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    • Academic City, Förenade arabemiraten

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Ingenjörsdoktorn (EngD) i teknik och energi kombinerar avancerad teknisk och ledarutbildning med doktorandforskning i samarbete med en industriell partner / sponsor. Forskningsprojekt kommer att vara direkt relevanta för de strategiska planerna för din industriella partner och täcka ett brett spektrum av ämnen inom de sammanhängande, och globalt kritiska, områdena teknik och energi.

    • London, Storbritannien
    • Bologna, Italien

    Heltid

    24 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Petroleumindustrin är organiserad i fyra stora sektorer: prospektering och produktion av råolja och naturgas; transport; raffinering och marknadsföring och distribution.

    • Kaunas, Litauen

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Syftet med programmet är att förbereda de högkvalificerade forskarna inom energi- och kraftteknik för industri och utbildningsinstitutioner.

    • Rauland, Norge
    • Hønefoss, Norge
    • + 4 more

    Heltid

    6 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Detta PhD är relaterad till områdena processteknik, miljöteknik och ingenjörscybernetik, med relevanta tillämpningar inom området för teknisk-industriella process- och energisystem.

  • Heltid, Deltid

    På Campus

    Engelsk

    Uppdraget för detta institut är att odla elevernas kunskaper och förmåga att bli antingen professionella ingenjörer energikällor eller forskare. Tre huvudsakliga forskningsområden är fullt utvecklade och stöds av projektet "Utveckla förstklassig universitet och spetsforskning Centers (MOE)," flera viktiga projekt från "National Science and Technology Program-Energy (NSC)" och några industrier .

    • Abu Dhabi, Förenade arabemiraten
    • Dubai, Förenade arabemiraten

    Heltid

    9 månader

    På Campus

    Engelsk

    Forskningsprojekt för besökande forskarstuderande PI har ett antal sponsrade forskningsprojekt för besökande doktorander och doktorander på hög nivå. En besökande doktorand är skyldig att spendera flera månader på PI som arbetar under överinseende av en PI-fakultet.

    • Harbin, Kina

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Detta Nuclear Energy Science and Engineering specialitet grundades år 2000. Syftet med denna specialitet är att utbilda doktorander att vara på hög nivå professionell talanger, behärskning av grundläggande teori om Engineering Thermo-fysik och Nuclear ...

    • Astana, Kazakstan

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Doktorandprogrammet i petroleumsteknik, helt undervisat på engelska, är utformat för att ge en sofistikerad kunskapsbas och avancerade färdigheter på expertnivå för individer som planerar en karriär inom akademi, industri och forskningsmiljöer inom något av underområdena inom petroleumteknikdisciplinen

    • Prague 6, Tjeckien

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Det nya studieprogrammet är inriktat på kärnkraftssäkerhet i kärnkraftsinstallationer, kärnmaterial, källor till joniserande strålning och kärnkraftsmedicin. Ett unikt inslag i den nya Ph.D. Programmet består i samband med kärnkraftssäkerhet för kärnkraftsinstallationer, kärnkraftsmaterial, källor till joniserande strålning och kärnkraftssäkerhet för kärnkraftsinstallationer och dess synergier. särskilt i beredskaps- och kriminaltekniska metoder som används inom olika kärnkraftsområden.

    • Al Ain, Förenade arabemiraten

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Ph.D. Examensarbete i petroleumteknik tar vanligtvis fyra till fem år att slutföra. Det handlar om kursarbete och forskning som leder till doktorsexamen. Avhandling. Ph.D. Forskningen inom Petroleum Engineering Department är bred och tillämpar grundläggande och tillämpade vetenskaper för att undersöka några av dagens heta ämnen. Studenterna får avancerad kunskap om petroleumsteknikteori och dess förhållande till verkliga problem, inklusive karaktärisering av reservoarer och konstruktion, förbättrad oljeåtervinning och produktionsverksamhet, fluidflöde i porösa medier, modellering av fluidegenskaper för råolja och naturgas, flerfasflöde i brunnar. Ph.D. kandidater kommer att vara utrustade med de viktiga färdigheter som krävs för forskning och akademi.

    • Abu Dhabi, Förenade arabemiraten

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Doktor i filosofi i ingenjörsutbildning (Ph.D. in Engineering) utdelas till kandidater som framgångsrikt fullgjort de lärda kurser och forskningskomponenter i programmet. Studenterna är skyldiga att slutföra ett program för avancerade kurser inom teknik.