39 PhD Program i Energistudier 2024

PhD Program i Energistudier 2024Filter
    • Abu Dhabi, Förenade arabemiraten

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Doktor i filosofi i ingenjörsutbildning (Ph.D. in Engineering) utdelas till kandidater som framgångsrikt fullgjort de lärda kurser och forskningskomponenter i programmet. Studenterna är skyldiga att slutföra ett program för avancerade kurser inom teknik.

    • Honolulu, Amerikas förenta stater
    • Online USA

    Heltid, Deltid

    Distansutbildning

    Engelsk, Portugisiska, Spanska

    Programmet Doctor of Renewable Energy hjälper eleverna att utveckla praktiska färdigheter och kunskaper som krävs för att kritiskt utvärdera alternativa energikällor och tillhandahålla tillämpade lösningar på energibehovet. Huvuddelen är avgjort tvärvetenskaplig karaktär, med fokus på de underliggande naturliga processerna som rör förnybar energi och använder den vetenskapliga metoden.

    • Bolzano, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk, Italienska, Tysk

    Med denna doktorsavhandling programmet tränar vi unga forskare inom hållbar resursanvändning i produktionssystemen för energi, byggnader, slutanvändning av energi, utveckling av produkter och tillverkning.

    • Auburn, Amerikas förenta stater

    Heltid

    6 år

    På Campus

    Engelsk

    Syftet med detta utbildningsprogram är att producera akademiker som kan identifiera nya upptäckter och tillämpa tekniska analyser för att utveckla hållbara lösningar på komplexa tekniska problem. Ett ytterligare mål är att producera akademiker som bedriver oberoende banbrytande forskning inom biosystemteknik och som tydligt kan kommunicera forskningsresultat till teknisk och icke-teknisk publik.

    • Grand Forks, Amerikas förenta stater

    Heltid

    3 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Detta UND-examen fokuserar på grundläggande energiteknik, tillsammans med oberoende forskning och karriärförberedelse. Du kommer att ha flexibiliteten att delta online eller på campus och anpassa ditt doktorandprogram efter dina största intressen.

    • Stillwater, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Oklahoma State University Petroleum Engineering-program är geografiskt väl positionerat i ett av de mest aktiva prospekteringsområdena i landet. College of Engineering, Architecture and Technology har starkt stöd från lokala och nationella olje- och gasoperatörer och serviceföretag som ger våra studenter den expertis de behöver för att bli framgångsrika i sina karriärer.

    • Evora, Portugal

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk, Portugisiska

    Huvudsyftet med doktorandprogrammet i teknik är att utbilda högkvalificerade tekniker och forskare, särskilt specialiserade på mekatronik eller energi, som kan utföra oberoende forskning eller experimentellt arbete, i en företagsmiljö, såväl som inom universitetets sammanhang. Erbjudandet om en forskarcykel i mekatronik teknik och energi är den naturliga sekvensen av andra cykler, nämligen de som erbjuds av University of Evora, Civilingenjör i mekatronik och MSc i solenergiteknik, och det är resultatet av den utvecklade forskningen vid, särskilt i forskningscentra utvärderade av FCT University of Evora, där cykelprofessorerna är integrerade som forskare, nämligen ICT-Institute of Earth Sciences med dess anslutning till ordföranden för förnybar energi för University of Evora och LAETA-associerade laboratoriet för energi, transporter och flygteknik. Detta doktorandprogram erbjuder avancerade specialiseringsområden, med en anmärkningsvärd tvärvetenskaplig potential inom nya områden, från produktdesignteknik, instrumentering, automatisk styrning och processövervakning, till utveckling av en rad tekniker som tillämpas på mekatronikteknik, energieffektivitet i processer, energiupptagning, omvandling och koncentration.

    • Nicosia, Cypern

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Programmet främjar forskningens spetskompetens och utbildar studenter om de vetenskapliga gränserna och avancerade metoder i förtruppen för sammanlänkade frågor relaterade till klimat- och atmosfärvetenskap, energi, hydrologi, hållbar byggd miljö och hållbar politik.

    • Ostrava, Tjeckien

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    • Saint Petersburg, Ryssland

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk, Ryska

    Polytech är ett av tio universitet i Ryssland som undervisar studenter om förnybar energi och det enda som erbjuder vetenskapliga lösningar för Arktis och vindkraftsparker till havs.

    • Academic City, Förenade arabemiraten

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Ingenjörsdoktorn (EngD) i teknik och energi kombinerar avancerad teknisk och ledarutbildning med doktorandforskning i samarbete med en industriell partner / sponsor. Forskningsprojekt kommer att vara direkt relevanta för de strategiska planerna för din industriella partner och täcka ett brett spektrum av ämnen inom de sammanhängande, och globalt kritiska, områdena teknik och energi.

    • London, Storbritannien
    • Bologna, Italien

    Heltid

    24 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Petroleumindustrin är organiserad i fyra stora sektorer: prospektering och produktion av råolja och naturgas; transport; raffinering och marknadsföring och distribution.

    • Johannesburg, Sydafrika

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Syftet med doktorsexamen i energistudier är att ge kvalificerade studenter en fördjupad förståelse och integrerad kunskap om avancerad tillämplig teori inom energistudier.

    • Kaunas, Litauen

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Syftet med programmet är att förbereda de högkvalificerade forskarna inom energi- och kraftteknik för industri och utbildningsinstitutioner.

    • Aveiro, Portugal

    3 år

    På Campus

    Portugisiska, Engelsk