Filter
PhD
Tjeckien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför PhD-program i Energistudier i Tjeckien 2019

Man måste åstadkomma två saker när tjäna en doktorsexamen. Först måste man förstå ett visst ämne grundligt. Andra måste man mycket i kunskap om detta ämne.

Energistudier handlar om hur energikrav uppfylls. Detta kan ske genom konventionella medel eller tack vare alternativa energikällor, såsom vind- och solenergi. Vissa studieprogram kan vara fokuserade på utveckling av nya energikällor.

Tjeckien har en väletablerad och forskningsbaserad högskoleutbildning. Detta har gjort att lära ini Prag en av de respekterade läroplanen 's i Europa sedan det odlar en anda av kreativitet och innovation bland eleverna.

De mest populära doktorsprogrammen i Energistudier i Tjeckien 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:
Andra programmöjligheter {i land}

1 Resultat i Energistudier, Tjeckien

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
University of Chemistry and Technology, Prague

Syftet med doktorandutbildningen är att ge akademikerna en djup kännedom om klassisk och modern teknik för bearbetning av olika typer av fossila bränslen samt deras använ ... [+]

Översikt

Syftet med doktorandutbildningen är att ge akademikerna en djup kännedom om klassisk och modern teknik för bearbetning av olika typer av fossila bränslen samt deras användning i kraft och energiskeknik med respekt för miljöskydd. Miljövänliga metoder för energianvändning av biomassa och användningen av alternativa bränslen inom transport och energi är ett annat viktigt område för doktorandutbildningen. Den klassiska teknologin för behandling av olja, kol och naturgas behandlas tillsammans med moderna metoder för kemisk användning. Miljöaspekter av olika bränsleförädling och användning av bränsleprodukter studeras. Studenter uppmanas att arbeta självständigt i laboratoriet, studera den vetenskapliga och professionella litteraturen och presentera sina resultat. Studenter deltagande i nationella och internationella konferenser krävs och stöds av fakulteten.... [-]

Tjeckien Prague
Oktober 2019
Heltid
Deltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska