16 PhD Program i Energistudier i Asien for 2024

PhD Program i Energistudier i Asien for 2024Filter
    • Academic City, Förenade arabemiraten

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Ingenjörsdoktorn (EngD) i teknik och energi kombinerar avancerad teknisk och ledarutbildning med doktorandforskning i samarbete med en industriell partner / sponsor. Forskningsprojekt kommer att vara direkt relevanta för de strategiska planerna för din industriella partner och täcka ett brett spektrum av ämnen inom de sammanhängande, och globalt kritiska, områdena teknik och energi.

    • Academic City, Förenade arabemiraten

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    School of Engineering and Physical Sciences lägger ett mycket högt värde på att göra det möjligt för människor att få en doktorsexamen (doktor i filosofi) genom forskning och är glada över att kunna utöka denna anläggning till studenter på Dubai Campus. Till att börja med uppmuntras de med intresse av att genomföra ett projekt inom det breda energiområdet att ansöka. Detta kan inkludera förnybar energi, energianvändning och energibesparing samt förbättrade material för energiproduktion och omvandling (till exempel utveckling av nanokompositkarbidbeläggningar).

    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Det tvärvetenskapliga forskarutbildningen inom energiteknik vid Tekniska högskolan vid The Hong Kong University of Science and Technology ger långsiktigt stöd till vår fortlöpande utbildningsutbildning och snabbutvecklande forskning inom teknik i allmänhet. Ph.D. Programmet syftar till att hjälpa studenter att utveckla de färdigheter som behövs för att identifiera frågor relaterade till civilingenjör och förmåga att formulera och föreslå lösningar på ett problem på ett självständigt sätt.

    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Det tvärvetenskapliga forskarprogrammet inom energiteknik vid Tekniska Högskolan vid The Hong Kong University of Science and Technology ger långsiktigt stöd till vår pågående utbildningsutbildning och snabbt utvecklande forskning inom teknik i allmänhet. Ph.D. Programmet syftar till att införa eleverna de färdigheter som behövs för att identifiera forskningsfrågor inom kemiteknik, formulera en original forskningsplan och utveckla kreativa och innovativa lösningar som behandlar forskningsfrågan.

    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Ph.D. examen riktar sig till dem som vill bedriva en karriär inom avancerad industriell forskning och utveckling eller universitetsforskning och undervisning. Det betonar utbildning i originaltänkande och oberoende forskning. Det tvärvetenskapliga forskarprogrammet inom energiteknik vid Tekniska Högskolan vid The Hong Kong University of Science and Technology ger långsiktigt stöd till vår pågående utbildningsutbildning och snabbt utvecklande forskning inom teknik i allmänhet.

    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Det tvärvetenskapliga forskarprogrammet inom energiteknik vid Tekniska Högskolan vid The Hong Kong University of Science and Technology ger långsiktigt stöd till vår pågående utbildningsutbildning och snabbt utvecklande forskning inom teknik i allmänhet. Doktorandprogrammet syftar till att utveckla de färdigheter som behövs för att identifiera forskningsfrågor relaterade till en praktisk tillämpning, att formulera en original forskningsplan som behandlar några av dessa frågor och att självständigt skapa en datorrelaterad lösning.

    • Beijing, Kina

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Kinesiska

    Olje- och gasfältutvecklingsteknik är en disciplin som syftar till att förstå de grundläggande egenskaperna hos olje- och gasreservoar och lagen om olje- och gasflöde i porösa medier, bygga det effektiva förskjutningssystemet för att utveckla olje- och gasfältet korrekt och extrahera oljan och gasen till markytan ekonomiskt.

    • Beijing, Kina

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Kinesiska

    Olje- och gasbrunnar är fysiska och informationsledningar vid utforskning och utveckling av underjordiska olje- och gasresurser. Denna huvudsak syftar till att undersöka kunskapen relaterad till konstruktion (borrning och färdigställande), mätning, användning och underhåll av brunnar.

    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Energiteknikforskningen täcker många områden, bland annat hållbar teknik, konventionell teknologi och energieffektivitet och bevarande. Det tvärvetenskapliga forskarutbildningen inom energiteknik vid Tekniska högskolan vid The Hong Kong University of Science and Technology ger långsiktigt stöd till vår fortlöpande utbildningsutbildning och snabbutvecklande forskning inom teknik i allmänhet.

    • Abu Dhabi, Förenade arabemiraten
    • Dubai, Förenade arabemiraten

    Heltid

    9 månader

    På Campus

    Engelsk

    Forskningsprojekt för besökande forskarstuderande PI har ett antal sponsrade forskningsprojekt för besökande doktorander och doktorander på hög nivå. En besökande doktorand är skyldig att spendera flera månader på PI som arbetar under överinseende av en PI-fakultet.

    • Harbin, Kina

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Detta Nuclear Energy Science and Engineering specialitet grundades år 2000. Syftet med denna specialitet är att utbilda doktorander att vara på hög nivå professionell talanger, behärskning av grundläggande teori om Engineering Thermo-fysik och Nuclear ...

    • Astana, Kazakstan

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Doktorandprogrammet i petroleumsteknik, helt undervisat på engelska, är utformat för att ge en sofistikerad kunskapsbas och avancerade färdigheter på expertnivå för individer som planerar en karriär inom akademi, industri och forskningsmiljöer inom något av underområdena inom petroleumteknikdisciplinen

    • Al Ain, Förenade arabemiraten

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Ph.D. Examensarbete i petroleumteknik tar vanligtvis fyra till fem år att slutföra. Det handlar om kursarbete och forskning som leder till doktorsexamen. Avhandling. Ph.D. Forskningen inom Petroleum Engineering Department är bred och tillämpar grundläggande och tillämpade vetenskaper för att undersöka några av dagens heta ämnen. Studenterna får avancerad kunskap om petroleumsteknikteori och dess förhållande till verkliga problem, inklusive karaktärisering av reservoarer och konstruktion, förbättrad oljeåtervinning och produktionsverksamhet, fluidflöde i porösa medier, modellering av fluidegenskaper för råolja och naturgas, flerfasflöde i brunnar. Ph.D. kandidater kommer att vara utrustade med de viktiga färdigheter som krävs för forskning och akademi.

    • Abu Dhabi, Förenade arabemiraten

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Doktor i filosofi i ingenjörsutbildning (Ph.D. in Engineering) utdelas till kandidater som framgångsrikt fullgjort de lärda kurser och forskningskomponenter i programmet. Studenterna är skyldiga att slutföra ett program för avancerade kurser inom teknik.

    • Beijing, Kina

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk, Kinesiska

    Föregångaren till maskinteknik i China University of Petroleum är den ursprungliga disciplinen för petroleumsteknik som grundades 1952 vid avdelningen för petroleumsteknik i Tsinghua University, som är den tidigaste etablerade oljefältets mekaniska disciplin.