close

Filter

Visa resultat

Jämför PhD-program i Ekonomisk politik

Efter att ha tjänat på lägre nivåer är det möjligt för studenter att fortsätta att studera och slutföra en doktorand, som de flesta områden betraktar som högsta akademiska prestation. Genomföra detta kan också öppna de mest fördelaktiga karriärförstärkningarna som möjligt. Vad är en doktorand i ekonomisk politik? Genom att studera den ekonomiska politiken blir studenterna nog… Läs mer

Efter att ha tjänat på lägre nivåer är det möjligt för studenter att fortsätta att studera och slutföra en doktorand, som de flesta områden betraktar som högsta akademiska prestation. Genomföra detta kan också öppna de mest fördelaktiga karriärförstärkningarna som möjligt.

Vad är en doktorand i ekonomisk politik? Genom att studera den ekonomiska politiken blir studenterna noga med de regler och regler som styr världens ekonomi. Ytterligare fokus kan läggas på internationella finanser eller mindre ekonomier, och studier omfattar mikroekonomi, makroekonomi och allmän ekonomi. Att tjäna en doktorand kräver vanligtvis tre års noggrann studie och skapandet av en avhandling.

Efter att ha tjänat en doktorand, finns det många karriärfördelar som du kan njuta av. Du kan gå in i mycket mer avancerade positioner och tjäna mycket högre lön. Det är också möjligt att gå in i en hög position mycket snabbare genom att eliminera år med långsam utveckling.

Eftersom kostnaden för att tjäna en doktorander varierar lika mycket som de utbildningar som är möjliga, är det klokt att undersöka ditt föredragna program innan de registrerar sig. Skolan du väljer och landet det ligger i påverkar undervisningen och avgifterna som du borde förvänta dig att betala för att slutföra programmet.

Många företag som arbetar med ekonomi och finans behöver yrkesverksamma som är experter i ekonomisk politik för samråd, analys och ledarskap. Det är möjligt att arbeta inom den privata sektorn som ekonomisk expert, avdelningschef, analytiker, chef eller konsult. Å andra sidan är det möjligt att arbeta med politiska skapare och hjälpa till att hantera ekonomin förstahand. Slutligen med doktorsexamen är det möjligt att gå in på utbildningsområdet och lära studenter om ekonomisk politik.

För att komma igång på din doktorsforskning, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
University of Pardubice
Pardubice II, Tjeckien

Detta program är baserat på områdena regional ekonomi och offentlig ekonomi. Det gör det möjligt för studenter att förstå frågor som rör identifiering av regionernas behov, ek ... +

Detta program är baserat på områdena regional ekonomi och offentlig ekonomi. Det gör det möjligt för studenter att förstå frågor som rör identifiering av regionernas behov, ekonomiska aspekter i regionen, offentliga enheters ekonomiska effektivitet och regionernas effektivitet. -
PhD
Heltid
Deltid
3 år
Engelska
Sep 2020
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här