PHDSTUDIES.SE

Jämför PhD-program i Ekonomi på deltid in Minsk, Vitryssland 2019/2020

En doktorsexamen eller doktorsexamen är en forskarutbildning akademiska grundexamen från universitet. När man uppnår en doktorsexamen han eller hon kan ofta refereras till som en läkare.

Ekonomi är den gren av samhällsvetenskapen som sysslar med distribution, konsumtion och produktion av varor och tjänster. "Ekonomi" är ett derivat av två grekiska ord som betyder “hus” och “lag”, och ämnet handlar om hantering av varor.  

Vitryssland erbjuder den bästa universitetsutbildning särskilt från den förbättrade föreläsare-elev relation. Detta system av utbildning har inte bara lockat landets studenter utan även internationella studenter. Landet har 15 universitet med universitet i Vitryssland som toppuniversitet i landet.

Minsk är den främsta utbildningscentrum i Vitryssland. Den har många lärosäten, som består av stora nationella universitet. Lärosäten huvudämne i varje disciplin finns i denna stad.

Be om information Doktorsprogram i Ekonomi på deltid in Minsk i Vitryssland 2019/2020

1 Resultat i Ekonomi, Minsk Filter

Doktor i ekonomi och industriell ekonomi

International University
Campusstudier Heltid Deltid September 2019 Vitryssland Minsk

Fakulteten för utrikeshandel och ledning är mycket populär bland skolans studenter från Vitryssland och från länder i närheten.