Filter
PhD
Vitryssland Minsk Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Jämför PhD-program i Ekonomi på deltid in Minsk, Vitryssland 2019/2020

En doktorsexamen eller doktorsexamen är en forskarutbildning akademiska grundexamen från universitet. När man uppnår en doktorsexamen han eller hon kan ofta refereras till som en läkare.

Ekonomi är den gren av samhällsvetenskapen som sysslar med distribution, konsumtion och produktion av varor och tjänster. "Ekonomi" är ett derivat av två grekiska ord som betyder “hus” och “lag”, och ämnet handlar om hantering av varor.  

Vitryssland erbjuder den bästa universitetsutbildning särskilt från den förbättrade föreläsare-elev relation. Detta system av utbildning har inte bara lockat landets studenter utan även internationella studenter. Landet har 15 universitet med universitet i Vitryssland som toppuniversitet i landet.

Minsk är den främsta utbildningscentrum i Vitryssland. Den har många lärosäten, som består av stora nationella universitet. Lärosäten huvudämne i varje disciplin finns i denna stad.

Be om information Doktorsprogram i Ekonomi på deltid in Minsk i Vitryssland 2019/2020

Läs mer Läs mindre
PhDEkonomi

1 Resultat i Ekonomi, Minsk

Examina
Plats
Vitryssland
Minsk
Studietyp
Tempo
Fler alternativ inom detta ämnesområde:
International University

Fakulteten för utrikeshandel och ledning är mycket populär bland skolans studenter från Vitryssland och från länder i närheten. ... [+]

Doktorsexamen i ekonomi och industriell ekonomi

Fakulteten för utrikeshandel och förvaltning inrättades 2006. För närvarande finns det 759 heltids kursen och 2.400 korrespondens kurs studenter vid fakulteten.

Fakulteten har tre avdelningar:

Institutionen för logistik Institutionen för ekonomi Institutionen för Internationell Ekonomi och Finans

Fakulteten för utrikeshandel och ledning är mycket populär bland skolans studenter från Vitryssland och från länder i närheten. Dess välbalanserade och omsorgsfullt utformade undervisningen, läroplan och kurser levereras av högt kvalificerade akademiska personal lägger till den positiva bilden av universitetet. De stora som erbjuds på heltid och deltid program är:... [-]

Vitryssland Minsk
September 2019
Engelska
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska