Filter
PhD
Vitryssland Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Se PhD-program i Ekonomi på deltid i Vitryssland 2020

Man måste åstadkomma två saker när tjäna en doktorsexamen. Först måste man förstå ett visst ämne grundligt. Andra måste man mycket i kunskap om detta ämne.

Studiet av ekonomi är mycket värdefullt för dagens samhälle. Ekonomiska principer kan tillämpas inom en mängd olika institutioner, inklusive hälsovård, regering, finans, näringsliv, politik och även religion. Alla dessa organ kräver tid och kostnader, och kan därmed betraktas ur en ekonomisk synvinkel.

Vitryssland ligger i den östra delen av Europa. Vitryssland ger en av de bästa plattformarna för utbildning. Studera i Vitryssland är ett optimalt sätt att lära sig ryska och vitryska språket.

Kontakta skolor direkt Bästa doktorsprogrammen i Ekonomi på deltid i Vitryssland 2020

Läs mer Läs mindre
PhDEkonomi
Andra programmöjligheter {i land}

1 Resultat i Ekonomi, Vitryssland

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
International University

Fakulteten för utrikeshandel och ledning är mycket populär bland skolans studenter från Vitryssland och från länder i närheten. ... [+]

Doktorsexamen i ekonomi och industriell ekonomi

Fakulteten för utrikeshandel och förvaltning inrättades 2006. För närvarande finns det 759 heltids kursen och 2.400 korrespondens kurs studenter vid fakulteten.

Fakulteten har tre avdelningar:

Institutionen för logistik Institutionen för ekonomi Institutionen för Internationell Ekonomi och Finans

Fakulteten för utrikeshandel och ledning är mycket populär bland skolans studenter från Vitryssland och från länder i närheten. Dess välbalanserade och omsorgsfullt utformade undervisningen, läroplan och kurser levereras av högt kvalificerade akademiska personal lägger till den positiva bilden av universitetet. De stora som erbjuds på heltid och deltid program är:... [-]

Vitryssland Minsk
September 2020
Engelska
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska