PHDSTUDIES.SE

Jämför PhD-program i Ekonomi på deltid i Liberec Region, Tjeckien 2019/2020

Man måste åstadkomma två saker när tjäna en doktorsexamen. Först måste man förstå ett visst ämne grundligt. Andra måste man mycket i kunskap om detta ämne.

De som studerar ekonomi lär sig först och främst skillnaderna mellan mikroekonomi och makroekonomi. Mikroekonomi handlar om beteendet hos enskilda marknader, såsom hushåll och företag, och deras interaktioner. Makroekonomi, å andra sidan, handlar om att titta på ekonomin i dess helhet.

Tjeckien, är en stat i Centraleuropa. Landet gränsar till Tyskland i väster, Österrike i söder, Slovakien i öster och Polen i norr. Dess huvudstad och största stad, med 1,3 miljoner invånare, är Prag.

Be om information Doktorsprogram i Ekonomi på deltid i Liberec Region i Tjeckien 2019/2020

2 Resultat i Ekonomi, Liberec Region Filter

Ph.D. i ekonomi och ledning

Technical University of Liberec
Campusstudier Heltid Deltid 4 år September 2019 Tjeckien Liberec + 1 fler

Detta program utrustar studenterna med expertkunskaper inom företagsekonomi och förvaltning som fokuserar på beteende och företagsledning i en global miljö vad gäller innovation och nya verktyg för företagsfinansiering.

Ph.D. inom systemteknik och informatik, ekonomi och informatik

Technical University of Liberec
Campusstudier Heltid Deltid 4 år September 2019 Tjeckien Liberec + 1 fler

Syftet med programmet är att ge kandidater med komplexa Ph.D. studier inom IT-teknik och system tillsammans med grundläggande kunskaper inom ekonomi.