PHDSTUDIES

Jämför PhD-program i Ekonomi på deltid i madrid, Spanien 2021

Kraven för att komma in på ett PhD-program inkluderar ofta att studenten redan har en masterexamen. Dessutom måste man ofta skriva en doktorsavhandling som till största del ska bestå av original akademisk forskning. I vissa länder kan man behöva försvara detta arbete inför en opponent och/eller en betygsnämnd.

Ekonomi är den gren av samhällsvetenskapen som sysslar med distribution, konsumtion och produktion av varor och tjänster. "Ekonomi" är ett derivat av två grekiska ord som betyder “hus” och “lag”, och ämnet handlar om hantering av varor.  

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

Madrid City är huvudstad i Spanien. Det är ett storstadsområde med över 3 miljoner invånare. Den har en arena som heter Las Ventas som värd för den årliga tjurfäktning evenemanget. Staden har många offentliga och privata universitet.

Be om information Doktorsprogram i Ekonomi på deltid i madrid i Spanien 2021

1 Resultat i Ekonomi, madrid Filter

Doktorand i ekonomi och regering

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
PhD
Okt 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
16 Jul 2021
Spansk
Spanish (Spain)
Campusstudier

Doktorandprogrammet i ekonomi och regering syftar till att utbilda forskare som kan ge oberoende, innovativa och betydande bidrag till vetenskaplig kunskap inom ekonomi och re ...

Läs mer