PHDSTUDIES

Se PhD-program i Ekonomi på deltid i Ryssland 2020

En doktorsexamen eller doktorsexamen är en forskarutbildning akademiska grundexamen från universitet. När man uppnår en doktorsexamen han eller hon kan ofta refereras till som en läkare.

Studiet av ekonomi är mycket värdefullt för dagens samhälle. Ekonomiska principer kan tillämpas inom en mängd olika institutioner, inklusive hälsovård, regering, finans, näringsliv, politik och även religion. Alla dessa organ kräver tid och kostnader, och kan därmed betraktas ur en ekonomisk synvinkel.

Ryssland eller, också officiellt känd som Ryska federationen, är ett land i norra Eurasien. Utbildning i Ryssland tillhandahålls huvudsakligen av staten och regleras av ministeriet för utbildning och vetenskap. I Ryssland, det tar ca 70% av utbildningstiden för de kontaktuppgifter lektioner med en lärare, resten 30% av arbetsbördan ägnas åt oberoende studie av materialet.

Kontakta skolor direkt Bästa doktorsprogrammen i Ekonomi på deltid i Ryssland 2020

1 Resultat i Ekonomi, Ryssland Filter

Phd (doktorandprogrammet)

Высшая школа бизнеса МГУ
PhD
Sep 2020
<
Deltid
<
3 år
Ryska
Campusstudier

GSBA doktorandprogrammet är utformat och strukturerat för att främja akademisk forskning inom tillämpad ekonomi och förvaltning. Programmet är avsett för kandidater med enastå ...

Läs mer