close

Filter

Visa resultat

Jämför PhD-program i Ekonomi i Kina 2020

Doktorsexamen är en doktorsexamen, specifikt kallas en "doktor i filosofi " examen. Detta är missvisande eftersom doktorsexamen inte nödvändigtvis filosofer (om de inte förtjänat sin examen i filosofi!). Som sagt, PhD mottagarna har möjlighet att engagera sig i tankeexperiment, resonera om problemen, och lösa problem i sofistikerade sätt.De som studerar ekonomi lär sig först och främs… Läs mer

Doktorsexamen är en doktorsexamen, specifikt kallas en "doktor i filosofi " examen. Detta är missvisande eftersom doktorsexamen inte nödvändigtvis filosofer (om de inte förtjänat sin examen i filosofi!). Som sagt, PhD mottagarna har möjlighet att engagera sig i tankeexperiment, resonera om problemen, och lösa problem i sofistikerade sätt.

De som studerar ekonomi lär sig först och främst skillnaderna mellan mikroekonomi och makroekonomi. Mikroekonomi handlar om beteendet hos enskilda marknader, såsom hushåll och företag, och deras interaktioner. Makroekonomi, å andra sidan, handlar om att titta på ekonomin i dess helhet.

Utbildningsministeriet driver utbildning i Kina. Regeringen ger ofta delfinansiering för högre utbildning i de tekniska och offentliga universitet. Den kinesiska regeringen har också utvecklat akademiska läroplanen som gör dessa studenter med yrkeskunskaper för att vårda sina talanger.

De mest populära doktorsprogrammen i Ekonomi i Kina 2020

Läs mindre
Related fields of study
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Xiamen University - Wang Yanan Institute for Studies in Economics
Xiamen, Kina

De internationella doktorandprogrammen inom ekonomi och finans vid WISE

De internationella doktorandprogrammen inom ekonomi och finans vid WISE -
PhD
Heltid
4 år
Engelska
Sep 2020
01 Jun 2020
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här