close

Filter

Visa resultat

Hitta PhD-program i Ekonomi i Centralamerika och Karibien 2021

En PhD, även känd som en filosofie doktorsexamen, är en examen som utfärdas av ett universitet till den som har uppfyllt alla nödvändiga kvalifikationer och som nu kan betraktas som en "doktor" inom hans eller hennes akademiska område.Det är utan tvivel att näringslivet arbetar under okända situationer som kräver kvalitet analys innan man går messing. I många fall kan professionella u… Läs mer

En PhD, även känd som en filosofie doktorsexamen, är en examen som utfärdas av ett universitet till den som har uppfyllt alla nödvändiga kvalifikationer och som nu kan betraktas som en "doktor" inom hans eller hennes akademiska område.

Det är utan tvivel att näringslivet arbetar under okända situationer som kräver kvalitet analys innan man går messing. I många fall kan professionella utövare inom området saknar kunskap eller relevant kompetens i att hantera de ekonomiska krafter som driver miljön. Detta är anledningen eleverna främja sina studier genom att ta forskarutbildningen. Den är tillgänglig i hela världen med stora marknadsmöjligheter väntar globalt.

När det gäller de pedagogiska organisationer i Centralamerika, de är bättre. Många amerikanska högskolor och universitet köra utländska klasser i Centralamerika och Caribbeans, och de är genomgående bland de mest populära. Och även om heltid lärande genom amerikanerna inte har traditionellt erkänt, är det få definitivt i detta avseende.

Se alla doktorsprogram i Ekonomi i Centralamerika och Karibien 2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
International University For Graduate Studies - IUGS
portsmouth , Dominica

IUGS ledning och tillämpad ekonomi Programmet har en huvuduppgift att öka studentens förmåga att tjäna sitt yrke genom doktorsexamen studier.

IUGS ledning och tillämpad ekonomi Programmet har en huvuduppgift att öka studentens förmåga att tjäna sitt yrke genom doktorsexamen studier. -
PhD
Deltid
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här