PHDSTUDIES

Jämför 2 PhD-program i Ekonometri

Studenter som är intresserade av att få bästa möjliga förståelse för sin karriär som möjligt kan överväga att bedriva doktorand. Som den högsta formen av akademisk framgång på de flesta områden kan akademiker hoppa direkt in i avancerade karriärer. Tre år av intensiv forskning är vanligtvis nödvändig.

Vad är en doktorand i ekonometri? Detta ämnesområde fokuserar främst på många av samma discipliner som ett traditionellt ekonomiskt program, även om det också innehåller informationssystem och dataanalys. Studenter studerar tillämpad mikroekonomi, datavetenskap, aktuarstudier och empirisk makroekonomi för att bli mer bekant med ekonomisk politik och övning. Econometrics är ett värdefullt fält som har applikationer i stora företag och statliga organisationer.

Genom att genomföra ett doktorandprogram förbereder du dig själv för att lyckas i din karriär.Det är möjligt att hoppa över flera års framsteg genom positioner, och du kan driva högre positioner som bara är tillgängliga för doktorand. Dessutom kan du tjäna mycket högre lön.

Innan du anmäler dig till ett ekonometri doktorandprogram, undersöka vad undervisningen och avgifterna kommer att vara. Det finns många faktorer som påverkar kostnaden för programmet, till exempel skolan och landet det är i. Av denna anledning varierar kostnaden för en doktorsexamen i ekonometri mycket.

Precis som med alla ämnesområden inom ekonomi tillåter studerande ekonometri studenter att gå in i karriär inom ekonomi, logistik, internationell handel, försäkring, marknadsföring och företagsredovisning. Genom att studera ekonometri specifikt är du dock särskilt lämpad att gå in som en analytiker eller systemchef, som arbetar med datorer och datorsystem för att hjälpa företag att göra beräkningar och läsa ekonomiska trender för att få en fördel på marknaden.

Om du är redo att börja jobba mot en doktorsexamen i ekonometri börjar du med att hitta ditt program. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

2 Resultat i Ekonometri Filter

PhD i sannolikhet och statistik, ekonometri och finansiell matematik

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
PhD
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Programmet är baserat på en matematisk bakgrund, som innefattar sannolikhetsteori, stokastiska processer, matematisk och beräkningsstatistik, optimering, ekonometri, operation ...

Läs mer

PhD / DCom i ekonometri

University of Johannesburg
PhD
Jan 2021
<
Heltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Campusstudier

Kandidaten ska utveckla avancerade kompetenser i behärskning, tolkning, förståelse, analys och tillämpning av ekonometriska tekniker. En kvalificerad kandidat bör visa bevis p ...

Läs mer