PHDSTUDIES

Jämför PhD-program i De fria konsterna

Att skaffa doktor i filosofi är en av de största framgångarna i den akademiska världen. Denna grad belönar studenter med erkännandet som ledare inom sitt valda område och öppnar ofta fler dörrar i sina karriärvägar.

Vad är en doktorsexamen i Liberal Arts? Denna grad ger eleverna de grundläggande färdigheter som behövs för ett brett utbud av karriärvägar, inklusive kritiskt tänkande, analytiska färdigheter, oberoende forskning och presentationsförmåga. Varje elev får möjlighet att expandera på sin kompetens och sin pedagogiska grund genom en mängd olika kurser som är unika för specialitet, såsom konst och humaniora, samhällsvetenskap och biologiska eller fysiska vetenskaper. Även om graden är bred kan det specifika området av studien definieras snävt av studenten, vilket skapar ett fokuserat forskningsämne inom den övergripande graden.

Efter att ha fullgjort doktorsexamen i Liberal Arts, kan individer vara utrustade med kritiska tänkande färdigheter som de sedan kan ansöka om sina karriärer, tillsammans med analytiska färdigheter. Studenter som arbetar mot denna grad kan få väl avrundade metodologiska och teoretiska ramar för att tillämpa sina forskningsfärdigheter mot, vilket är en fördelaktig kompetens i arbetskraften.

Längden på en doktorand i Liberal Arts-programmet är vanligtvis tre till fyra år, med kostnad varierande beroende på universitetet. Det rekommenderas att en individuell forskning skolan och programmet erbjuds för att säkerställa att den passar perfekt.

Med en doktorsexamen i Liberal Arts finns många alternativ på en rad olika områden tillgängliga för en individ. Även om liberal arts är en bred grad kan specialisera bidra till att uppnå större kampanjer på arbetsplatsen. När det gäller en karriär fortsätter många studenter att bli universitets- eller skollärare, marknadsförare, redaktörer för tidningar eller böcker, journalister, bibliotekarier, tjänstemän, tolkar eller översättare, arkiv eller kuratorer eller personalresurser. Dessa är bara en handfull alternativ tillgängliga.

En doktorsexamen i Liberal Arts kan utöka din karriärmöjlighet och öppna nya dörrar för dig. För mer resurser, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

1 Resultat i De fria konsterna Filter

Filosofie doktor

Avondale College of Higher Education
PhD
PhD
<
Heltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Campusstudier
Internet

Den filosofie doktor (PhD) är en komplett, fristående examen som är en internationellt erkänd doktorsexamen. Den är utformad för studenter att utveckla avancerade färdigheter ...

Läs mer