PhD-program i Datavetenskap i Makedonien

Jämför PhD-program i Datavetenskap i Makedonien 2019

Datavetenskap

En PhD, även känd som en filosofie doktorsexamen, är en examen som utfärdas av ett universitet till den som har uppfyllt alla nödvändiga kvalifikationer och som nu kan betraktas som en "doktor" inom hans eller hennes akademiska område.

När datavetenskap som ämnesområde blev allt vanligare hade många sina tvivel om man faktiskt skulle fortsätta studera detta. Det var inte förrän på 1950-talet som datavetenskap började betraktas som en legitim vetenskap bland akademiker. Det är tack vare IBM-varumärket som datavetenskap blev en del av mainstreamkulturen.

Makedonien 's stora överflöd av naturliga och kulturella sevärdheter gör det till en attraktiv destination för besökare. Skopje är landet 's politiska, kulturella, ekonomiska och akademiska centrum och har flera universitet.

De mest populära doktorsprogrammen i Datavetenskap i Makedonien 2019

Läs Mer

Forskarutbildning i datavetenskap och telekommunikation

University For Information Science And Technology
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Makedonien Ohrid

Förändringar inom datavetenskap och telekommunikation har aldrig varit mer dynamisk. Nya informationstekniken utvecklas kontinuerligt, och överföringen berör överallt och sker över en anmärkningsvärd hastighet. [+]

Forskarutbildning i datavetenskap och telekommunikation Inledning

Förändringar inom datavetenskap och telekommunikation har aldrig varit mer dynamisk. Nya informationstekniken utvecklas kontinuerligt, och överföringen berör överallt och sker över en anmärkningsvärd hastighet. Modern forskning och studier inom teknik över hela världen, har som en stor utmaning att utveckla ny teknik och nya metoder som ger moderna lösningar inom områdena informations- och kommunikationsteknik.

Utbildningen för forskarstudier inom informationsteknologi övervakar aktivt globala och europeiska trender och behov i samhället. Programmet bygger på modern vetenskaplig kunskap inom området som gör det möjligt för studerande att förvärva avancerad forskning, teoretiska och praktiska kunskaper och utveckla forskningskompetens, teknisk kunskap och ledningskompetens.... [-]