PhD-program i Datavetenskap i Makedonien

Jämför PhD-program i Datavetenskap i Makedonien 2018/2019

Datavetenskap

Kraven för att komma in på ett PhD-program inkluderar ofta att studenten redan har en masterexamen. Dessutom måste man ofta skriva en doktorsavhandling som till största del ska bestå av original akademisk forskning. I vissa länder kan man behöva försvara detta arbete inför en opponent och/eller en betygsnämnd.

Datavetenskap är ett område som snabbt har expanderat med den tekniska utvecklingen vi har sett den senaste tiden. Per definition är datavetenskap ett praktiskt och vetenskapligt förhållningssätt till beräkning. Det handlar om de algoritmer som arbetar med att samla in, bearbeta och representera information.    

Makedonien, officiellt Republiken Makedonien är ett land som ligger i centrala Balkan i sydöstra Europa. Det är en av de stater i det forna Jugoslavien, från vilken det förklarade sig självständigt 1991.

De mest populära doktorsprogrammen i Datavetenskap i Makedonien 2018/2019

Läs Mer

Forskarutbildning i datavetenskap och telekommunikation

University For Information Science And Technology
Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Makedonien Ohrid

Förändringar inom datavetenskap och telekommunikation har aldrig varit mer dynamisk. Nya informationstekniken utvecklas kontinuerligt, och överföringen berör överallt och sker över en anmärkningsvärd hastighet. [+]

Forskarutbildning i datavetenskap och telekommunikation Inledning

Förändringar inom datavetenskap och telekommunikation har aldrig varit mer dynamisk. Nya informationstekniken utvecklas kontinuerligt, och överföringen berör överallt och sker över en anmärkningsvärd hastighet. Modern forskning och studier inom teknik över hela världen, har som en stor utmaning att utveckla ny teknik och nya metoder som ger moderna lösningar inom områdena informations- och kommunikationsteknik.

Utbildningen för forskarstudier inom informationsteknologi övervakar aktivt globala och europeiska trender och behov i samhället. Programmet bygger på modern vetenskaplig kunskap inom området som gör det möjligt för studerande att förvärva avancerad forskning, teoretiska och praktiska kunskaper och utveckla forskningskompetens, teknisk kunskap och ledningskompetens.... [-]