Doktorsexamina i Datateknik

Jämför PhD-program i Datateknik

För dem som är innehavare av en magisterexamen och vill fortsätta sin strävan efter akademiska studier, kan det vara deras nästa steg att sträva efter att tjäna en doktorand. Även om kraven varierar från land till land, kräver de flesta skolprogram att en högre grad uppnås innan potentiella studenter kan arbeta mot denna doktorsexamen.

Vad är doktorand i datateknik? Kandidater som tjänar detta utmärkta erkännande kan tycka att deras kunskaper växer inom områdena utveckling, hantering och utvärdering av datorsystem. Studenter kommer sannolikt att hitta en rad olika kurser, t.ex. klasser som fokuserar på interaktionsdesign, forskningsmetoder för e-learning, artificiell intelligens i utbildning, kunskapshantering och hög interaktion i multimedia för att maximera deras intresse genom utbildningens varaktighet.

De som tjänar doktorand i datateknik kan förvärva viktiga färdigheter som kan vara till hjälp både i deras yrkesmässiga och personliga liv. Kandidater kommer sannolikt att slutföra ett program med ökade färdigheter inom matematik, logik och kommunikation. De kan också finna sig att bli skickliga för att lösa verkliga affärsproblem.

Kostnaden för att få doktorand i datateknik varierar från program till program, med många forskare som i genomsnitt tar fyra till sju år för att tjäna sin examen. Framtida studenter ska se till att deras valda skolor anpassar sig till sina mål innan de investerar i en utbildning med den institutionen.

De som söker att få denna avancerade examen kan hitta sig att utforska ett varierat och brett område av möjliga karriärer inom teknikområdet. Bara ett exempel på några möjliga ställningar att överväga inkluderar dator- och informationsforskare, datanätverksarkitekt, dataprogrammerare och datorstyrningsprogrammerare eller operatör. Beroende på individens intressen och färdighetsnivå kan utexaminerade hitta arbete på många olika och intressanta områden.

Medan vissa utbildningssökande kan välja att tjäna sin examen genom att delta i en lokal institution eller resa till ett högskola eller universitet, kan andra välja bekvämligheten av online-doktorandprogram. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

Doktor i nätverksinlärningsteknik

National Central University
Campusstudier Heltid Deltid September 2019 Taiwan Hsinchu

Avknoppades från laboratoriet för vetenskap och teknik för lärande av datavetenskap och informationssystem Engineering Department, var Graduate Institute of Network Learning Technology (NLT) grundades 2002 med ett fundament byggs från den första fasen av det 4-åriga University Utövande av Academic Excellence Project på Learning Technology startade 2000, med stöd av undervisningsministeriet. [+]

Avknoppades från laboratoriet för vetenskap och teknik för lärande av datavetenskap och informationssystem Engineering Department, var Graduate Institute of Network Learning Technology (NLT) grundades 2002 med ett fundament byggs från den första fasen av det 4-åriga University Utövande av Academic Excellence Project på Learning Technology startade 2000, med stöd av undervisningsministeriet. Före detta projekt var den ursprungliga laboratorium för vetenskap och teknik för lärande delades Laboratoriet för spetsforskning i området av National Science rådet 1994.

Fakulteter institutet genomför världsklass forskning ledande. Några av dem har blivit inbjuden som grundtankar i olika internationella konferenser. Dessutom tjänar de på redaktionen för högt stående internationella tidskrifter samt prövningsnämnder i internationella forskningsprojekt. Institutet samarbetar i stor utsträckning med internationellt ledande forskningslaboratorier eller centrum och bedriver utländska utbytesprogram. ... [-]