PHDSTUDIES

Jämför 2 PhD-program i Byggnadsteknik

En doktorand är filosofie doktorsexamen, som är den högsta utbildningen som erbjuds på de flesta universitet. Det krävs vanligtvis tre till fyra års heltidsstudie för att slutföra. De flesta institutioner kräver kandidater som har en magisterexamen. Oberoende forskning är en stor del av doktorsprogram.

Vad är doktorsexamen inom byggteknik? Den betonar konstruktions- och managementkoncept och -teknik samt hur de gäller arkitektur / teknik / konstruktion (AEC). En doktorsexamen inom byggteknik är väl lämpad för personer som är intresserade av att studera och utveckla vetenskapen om byggteknik och förvaltning. Forskning fokuserar på ett brett utbud av ämnen relaterade till konstruktion och konstruktion av infrastrukturprojekt. Studenter kan välja att söka forskningsämnen som mänskliga faktorer i konstruktion, avancerade metoder och material, virtuell design och konstruktion eller ledningsvetenskap.

Många akademiker med doktorsexamen inom byggteknik utvecklar starka kunskaper inom ledarskap, kritiskt tänkande och problemlösning. Den stora forskningen förbereder vanligtvis studenterna att vara dedikerade självstartare. Alla dessa färdigheter kan hjälpa en individuell förskott personligen och professionellt.

Tuitionavgifterna kan variera, och många faktorer kan påverka kostnaden för skolan. Stipendier, bidrag och andra kvalificerade finansieringsalternativ kan vara tillgängliga för dem som söker dem. För detaljerade kostnader och avgifter, kontakta någon skola av intresse.

Många individer går på doktorandutbildning med karriär i akademien som professor, men det finns vanligtvis många möjligheter inom teknikområdet för doktorander med doktorsexamen inom byggteknik. Individer kan tycka att de är kvalificerade att bli tillämpade forskare inom byggnadsområdet. Kandidater kan också arbeta som utvecklingsingenjörer, där fokus ligger på att skapa lösningar för problem och ny teknik.

Doktorand inom byggteknik kan erhållas på många universitet över hela världen, bland annat genom online-klasser. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

2 Resultat i Byggnadsteknik Filter

EngD i konstruktion

Heriot-Watt University Dubai
PhD
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Engineering Doctorate (EngD) i konstruktion kombinerar avancerad teknisk och ledarutbildning med forskning på doktorandnivå i samarbete med en branschpartner / sponsor. Forskn ...

Läs mer

Doktor i byggteknik och förvaltning

中央大學
PhD
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Graduate Institute of Construction Engineering and Management grundades 2001. Institutet är det första i sitt slag i offentliga universitet i Taiwan. Det var tidigare Construc ...

Läs mer