Doktorsexamina i Byggnadsteknik

Jämför PhD-program i Byggnadsteknik

En doktorand är filosofie doktorsexamen, som är den högsta utbildningen som erbjuds på de flesta universitet. Det krävs vanligtvis tre till fyra års heltidsstudie för att slutföra. De flesta institutioner kräver kandidater som har en magisterexamen. Oberoende forskning är en stor del av doktorsprogram.

Vad är doktorsexamen inom byggteknik? Den betonar konstruktions- och managementkoncept och -teknik samt hur de gäller arkitektur / teknik / konstruktion (AEC). En doktorsexamen inom byggteknik är väl lämpad för personer som är intresserade av att studera och utveckla vetenskapen om byggteknik och förvaltning. Forskning fokuserar på ett brett utbud av ämnen relaterade till konstruktion och konstruktion av infrastrukturprojekt. Studenter kan välja att söka forskningsämnen som mänskliga faktorer i konstruktion, avancerade metoder och material, virtuell design och konstruktion eller ledningsvetenskap.

Många akademiker med doktorsexamen inom byggteknik utvecklar starka kunskaper inom ledarskap, kritiskt tänkande och problemlösning. Den stora forskningen förbereder vanligtvis studenterna att vara dedikerade självstartare. Alla dessa färdigheter kan hjälpa en individuell förskott personligen och professionellt.

Tuitionavgifterna kan variera, och många faktorer kan påverka kostnaden för skolan. Stipendier, bidrag och andra kvalificerade finansieringsalternativ kan vara tillgängliga för dem som söker dem. För detaljerade kostnader och avgifter, kontakta någon skola av intresse.

Många individer går på doktorandutbildning med karriär i akademien som professor, men det finns vanligtvis många möjligheter inom teknikområdet för doktorander med doktorsexamen inom byggteknik. Individer kan tycka att de är kvalificerade att bli tillämpade forskare inom byggnadsområdet. Kandidater kan också arbeta som utvecklingsingenjörer, där fokus ligger på att skapa lösningar för problem och ny teknik.

Doktorand inom byggteknik kan erhållas på många universitet över hela världen, bland annat genom online-klasser. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

Doktor i byggteknik och förvaltning

National Central University
Campusstudier Heltid Deltid September 2019 Taiwan Hsinchu

Graduate Institute of Construction Engineering and Management grundades 2001. Institutet är det första i sitt slag i offentliga universitet i Taiwan. Det var tidigare Construction Engineering och Management Division vid institutionen för civilingenjörs [+]

Graduate Institute of Construction Engineering and Management grundades 2001. Institutet är det första i sitt slag i offentliga universitet i Taiwan. Det var tidigare Construction Engineering och Management Division vid institutionen för Väg- och vattenbyggnad, som grundades 1991. Efter successfulness av divisionen, fortsätter institutet att växa prosperously i alla dimensioner, vilket återspeglar det stora behovet av domänkunskap om byggteknik och förvaltning i Taiwan. För närvarande finns det 7 heltidsanställda lärare medlemmar, 24 forskarstuderande vid magisterexamen nivå och 19 på forskarnivå i institutet.

Obligatoriska kurser

Byggplanering och Schemahantering, BIM och datorprogram, konstruktion Cost Management, Construction Quality Management, Construction Management Seminar, lärdomsprov och utfärdande ... [-]