Filter
PhD
Schweiz Effretikon Studietyp: Alla Tempo: Alla

Hitta PhD-program i Affärer 2019 i Effretikon i Schweiz

Man måste åstadkomma två saker när tjäna en doktorsexamen. Först måste man förstå ett visst ämne grundligt. Andra måste man mycket i kunskap om detta ämne.

Schweiz, officiellt Schweiziska edsförbundet, är en federal parlamentarisk republik som består av 26 kantoner, med Bern som placera av de federala myndigheterna. Schweiz 's självständighet och neutralitet har länge varit hedrad av de stora europeiska makterna. Schweiz är ett fredligt, välmående och stabilt modern marknadsekonomi med låg arbetslöshet.

Be om information Doktorsprogram i Affärer i Effretikon i Schweiz 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Affärer, Effretikon

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
Alfred Nobel Open Business School

Vi startar vår nya doktorsavhandling (Ph.D.) från anmälningsfristen den 29 mars 2019. Alfred Nobel Open Business School Schweiz genomför doktorandkurs som omfattar 6 term ... [+]

Vi startar vår nya doktorsavhandling (Ph.D.) från och med registreringsfristen 29 mars 2019.

Alfred Nobel Open Business School Schweiz genomför doktorsexamen som omfattar 6 terminer i ett nära samarbete med polska statsuniversiteter. Språket för inlärning och avhandling är engelska och tyska, och kursen omfattar ett 3-dagars seminarium i Polen och 1 seminarium under varje termin som hålls av ANOBS i Wien.

Den totala kostnaden för doktorandutbildningen på 6 terminer, bedömning och examen utgör 37 000 euro, varav de 30 första ansökarna beviljas 20 procent av ANOBS .

Informativt material på vår doktorand och examen

För alla de undersökare som har uppnått sina MSc-grader och är intresserade av att ansöka om en nybildad doktorandkurs som värderas och godkänns över hela världen för att bli doktorer av filosofi (Ph.D.) från och med anmälningsfristen: 29 mars 2019,... [-]

Schweiz Effretikon
Öppen antagning
Engelska,Tysk
Deltid
6 terminer
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska