Filter
PhD
Bulgarien Sofia Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära PhD-programmen in Sofia Bulgarien 2019

Doktorsexamen är en doktorsexamen, specifikt kallas en "doktor i filosofi " examen. Detta är missvisande eftersom doktorsexamen inte nödvändigtvis filosofer (om de inte förtjänat sin examen i filosofi!). Som sagt, PhD mottagarna har möjlighet att engagera sig i tankeexperiment, resonera om problemen, och lösa problem i sofistikerade sätt.

Bulgarien högskoleutbildning ger studenterna undervisning lån samt andra subventionerade måltider samtidigt lära på lärosätena. Efter en elev fullföljer sina studier, kan han eller hon gå med näringslivet med den kompetens som förvärvats från högre utbildning.

Sofia är huvudstad och största staden i Bulgarien, har många prestigefyllda högre lärcentrum som är globalt erkänd. De universitet och högskolor tusentals anmäler sig hos elever årligen för att tillgodose den höga efterfrågan på utbildning. Saint Clement av Ohrid universitet Sofia är mycket uppskattad här.

Sök bland doktorsprogram in Sofia i Bulgarien 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

VUZF University

Varje ekonomiskt eller administrativt problem har finansiella och redovisningsaspekter. Utan kunskap om dessa områden skulle det inte vara möjligt att hitta effektiva pro ... [+]

Varje ekonomiskt eller administrativt problem har finansiella och redovisningsaspekter. Utan kunskap om dessa områden skulle det inte vara möjligt att hitta effektiva problemlösningar.

VUZF erbjuder följande professionella anvisningar för Ph.D. grad:

"Finans och försäkring""Redovisning, kontroll och analys"

Studieperioden för en doktorsavhandling graden är upp till 3 år (för heltid och individuell planform) och upp till 4 år (för deltid)

Vägbeskrivning

Doktorandprogrammen utgör ett stort spektrum av den professionella riktningen "Ekonomien":

Business, Finance, Försäkring, Social och sjukförsäkring, Banking, Marknadsföring och försäljning, AccountingandControl, Revision andRisk Management, Innovation, Entrepreneurship, Business Psychology, Cirkulär Ekonomi och Hållbar Förvaltning, Kapitalmarknader och Investeringar, Fastighetsinvesteringar, Blockchain Innovation, IT Management industri, finansiell matematik och allt som hör samman med ekonomin... [-]

Bulgarien Sofia
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska