Filter
PhD
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 3 PhD-program i Botanik

En filosofie doktorsexamen, oftast förkortat PhD, är en av de högsta universitetsexamina som kan uppnås. Normalt avslutas efter sex till tio års studier, denna grad erbjuds av hundratals institutioner för högre utbildning runt om i världen och kan bedrivas på ett antal olika ämnesområden, däribland växter och botanik.

Men vad är en doktorsexamen i Botany? Denna grad innebär studier av växter och omfattar bokstavligen dussintals olika ämnesområden. Eleverna kan lära sig om växtanatomi, taxonomi, fysiologi, biokemi, patologi, genetik, bioteknik, ekologi, mikrobiologi, och identifiering. De kan välja att fokusera på en viss typ av anläggning, såsom träd, gräs, blommor, alger, sjögräs, grödor, vin, eller buskar. Doktorander kan krävas för att välja en mycket specifik fokusområde eller att slutföra en avhandling eller forskningsprojekt medan de studerar.

Eleverna kommer att upptäcka att det finns många fördelar med att tjäna en doktorsexamen.För en, kan denna grad akademiker rätt att behandlas som "läkare". För en annan, det finns en hel del karriärmöjligheter tillgängliga för dem som har en doktorsexamen. Denna grad kan förbättra intjäningsförmågan, öka kunskapen om ett specifikt område, och bygga viktiga liv och karriär färdigheter.

Varje universitet kommer att ha en annan forskarutbildningen, och som sådan kostnaden för att uppnå en doktorsexamen kan variera kraftigt. Faktorer som överföring kredit och klass material kan ytterligare komplicera det slutliga priset. Eleverna ska noga forskning vid institutionen på sin val för att avgöra om de är en bra passform, ekonomiskt sett, innan de registrerar.

De som uppnår en doktorsexamen i botanik kan driva ett antal olika karriärer. De kan arbeta i jordbruket eller livsmedelsproduktionssektorerna, bidra till att skapa växtprodukter och förbättra livsmedelsförsörjningen, eller arbeta för statliga myndigheter.Många doktorer, dock väljer att stanna kvar inom akademin, blir forskare och undervisnings studenter om sitt område.

Börja arbeta mot din doktorsexamen i dag. Skolor i hela världen erbjuder forskarutbildning, och många erbjuder online-klass alternativ för dem som behöver ett flexibelt schema eller inte ligger nära ett universitet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:
PhDBotanik

3 Resultat i Botanik

Charles University Faculty of Science

Fältet för botanik omfattar alla växtorganismer, inklusive mykologi. Studenterna specialiserar sig speciellt på ett av följande områden: (i) systematik, distribution och ... [+]

Fältet för botanik omfattar alla växtorganismer, inklusive mykologi. Studenterna specialiserar sig speciellt på ett av följande områden: (i) systematik, distribution och ekologi av icke-vaskulära växter (inklusive svampar), (ii) biosystematik / experimentell taxonomi, mikroevolution, fylogenetika en fördelning av kärlväxter, eller växtekologi, vegetationsvetenskap och landskapsekologi (inklusive paleoecology). Studien omfattar utbildning i moderna metodologiska tillvägagångssätt, dataanalys och syntes, och betonar deltagande i det vetenskapliga samfundet, inklusive förmågan att presentera egna resultat. Arbeta på Ph.D. Projekt av studenten är kärnan i studien. Mer information finns på programmets styrkommittés webbplats (http://botany.natur.cuni.cz/cz/pgs/index.php).... [-]

Tjeckien Prague
Oktober 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Charles University Faculty of Science

En examen har allmän kunskap om det aktuella tillståndet för experimentell växtbiologi, vars fokus ligger i växtlivsfunktioner och strukturer, signal- och regleringsmekan ... [+]

Växtfysiologi studier väsentliga processer i växtorganismer behandlar inbördes relationer inom växtkroppen samt interaktioner med miljön. För närvarande omfattar det traditionella namnet "fysiologi" de facto komplexa studier av växtbiologi, inklusive genetiska, biokemiska och ekologiska problem. Det syftar till att belysa samstämmighet mellan struktur och funktion på nivån av hela organismen, organ, vävnader och celler. Den använder sig av metoderna för biokemi, molekylär och cellbiologi, anatomi och ekologi. Växtfysiologi bidrar till kunskapen om levande organismers allmänna biologi, inklusive biomedicinska aspekter.

Beskrivning av verifierings- och utvärderingskriterier... [-]
Tjeckien Prague
Oktober 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med doktor i botanik är att tillhandahålla kvalificerade studenter med en fördjupad förståelse och integrerad kunskap om avancerad tillämplig teori inom botanik. ... [+]

Syftet med doktor i botanik är att tillhandahålla kvalificerade studenter med en fördjupad förståelse och integrerad kunskap om avancerad tillämplig teori inom botanik. En doktor i botanik är en ren vetenskap baserad forskningsstudie som kräver kandidater att visa hög nivå forskningskapacitet och göra en betydande och originella akademiska bidrag vid gränserna disciplinen av specialisering.

PhD i botanik kräver en mycket hög nivå av intellektuell, teoretisk och praktisk specialiserad vetenskap kunskap och insikt i problem relaterade till ämnesområdet och tillämpning av avancerade experimentella metoder och tekniker för den moderna forskningen, liksom grundläggande vetenskaplig och akademiska värden att generera, bearbetning, tolka och presentera data forsknings muntligt och skriftligt.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska