Doktorsexamina i Blomsterhandlare

Jämför PhD-program i Blomsterhandlare

Sysslar en PhD är en spännande tid i en elevs liv. När du har avslutat din magisterexamen, kan du välja att fortsätta din utbildning för att bli en läkare i din valda området. För att tjäna en doktorsexamen, måste du fullfölja den nödvändiga kurser och sedan disputera eller avhandling.

Vad är en doktorsexamen i blomsterhandlare? Florist företag är varierande och du kan räkna med att välja från kurser i blommönster, verktyg, gifta sig blommor, blomsteraffär layout och visual merchandising, bland en mängd andra intressanta klasser. Förutom att studera blomma vård och botanik tekniker, kommer du att lära historia och praxis att arrangera blommor i tabellen center, buketter, corsages och andra skärmar.

När du fortsätter din utbildning, kommer du att få nytta av avancerad kunskap inom ditt område, såsom ökade marknadsföring och arbetstillfällen i en mängd olika branscher.De affärskompetens som ges av denna grad kan också vara användbart i många situationer.

Kostnaden för att tjäna en doktorsexamen i blomsterhandlare kommer att variera kraftigt, och beror ofta på skolans läge. Längden på programmet kommer också att spela en faktor i kostnaden för att tjäna din doktor. Kontrollera med din skola val för att få ett kostnadsförslag.

Yrken inom floristry är ofta mycket spännande, med ett brett utbud av professionella valmöjligheter. Om du vill ha en hög profil och glamorösa karriär, kan du gå in i magasinet eller filmindustrin att arbeta med viktiga arrangemang för populära filmer och TV-program som kommer att ses och älskad av tusentals eller till och med miljontals. För att få en känsla av tillfredsställelse genom att hjälpa människor, kan du öppna din egen blomsteraffär, bli en designer, eller arbeta med bröllop planerare att skapa drömbröllop för otaliga par.

En karriär som en mästare florist är givande och kan vara ganska lukrativ.Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

 

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för PhD Blomsterhandlare. Testa vår kategori DBA Blomsterhandlare istället.
Blomsterhandlare

Sök efter liknande program här