38 PhD Program i Biovetenskap i Amerikas förenta stater for 2024

PhD Program i Biovetenskap i Amerikas förenta stater for 2024Filter
    • South Orange, Amerikas förenta stater

    Heltid

    6 år

    På Campus

    Engelsk

    Med en Ph.D. i Molecular Bioscience får individer en omfattande förståelse av biologi på molekylär och cellulär nivå, vilket öppnar vägar för olika professionella ansträngningar. I New Jersey, med sitt blomstrande läkemedels- och biotekniska landskap, har de med en doktorsexamen. kan gå i spetsen för banbrytande forskningsinitiativ, delta i läkemedelsupptäckten eller leda team som arbetar på gränserna för biotekniska framsteg.

    • Auburn, Amerikas förenta stater

    Heltid

    6 år

    På Campus

    Engelsk

    Syftet med detta utbildningsprogram är att producera akademiker som kan identifiera nya upptäckter och tillämpa tekniska analyser för att utveckla hållbara lösningar på komplexa tekniska problem. Ett ytterligare mål är att producera akademiker som bedriver oberoende banbrytande forskning inom biosystemteknik och som tydligt kan kommunicera forskningsresultat till teknisk och icke-teknisk publik.

    • Storrs, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Forskararbete inom kemi- och biomolekylär ingenjörsteknik ger en möjlighet för studenter att fortsätta sina studier och forskning. Vårt forskarprogram använder banbrytande verktyg och resurser så att vi kan bidra till att forma nya metoder för kemisk och biomolekylär ingenjörsvetenskaplig forskning. Vi hjälper till att tillhandahålla kurser och guidad forskning för MS och Ph.D. studenter. Denna exponering gör det möjligt för studenter att utöka de grundläggande principerna som studenter får som studenter. Deras forskning ger oöverträffad erfarenhet av problemlösning, en nyckelkomponent i dagens utmaningar för en bättre morgondag.

    • Stillwater, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Studiet av biosystemteknik kombinerar ingenjörs- och jordbruksvetenskap för att förbättra livskvaliteten samtidigt som miljön bevaras och naturresurserna bevaras. Fokus för biosystemteknik är att förbättra produktionen och lönsamheten för jordbruksprodukter och biologiska produkter.

    • Fargo, Amerikas förenta stater

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Studenter i programmet kommer att utföra avancerade studier, utbildning och forskning inom områden som fokuserar på funktionell genomik, fenotypning med hög genomströmning och beräkningsanalys av genomisk och fenomenisk data. Detta kommer att leda till en förståelse för de många -omikfälten som samverkar för att förstå hur en fenotyp uttrycks.

    • Greensboro, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Ph.D. i jordbruks- och miljövetenskapsprogrammet vid NC A&T lär eleverna om komplexiteten i vårt globala livsmedelssystem och hur man anpassar sig till nya utmaningar kring mat, energi och vatten. Detta program förbereder individer för framgångsrika karriärer som forskare, fakulteter och entreprenörer och för att vara aktiva och effektiva ledare inom akademin och jordbruksindustrin i både den offentliga och privata sektorn. Våra doktorander kommer att möta de stora utmaningarna att tillhandahålla och upprätthålla en säker och hälsosam tillgång på mat, fibrer och andra produkter för en växande global befolkning.

    • Richardson, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Ph.D. -programmet i molekylär och cellbiologi börjar med kärnkurser i biokemi, molekylärbiologi, cellbiologi och kvantitativ biologi. Ph.D. kandidater bedriver experimentell eller beräkningsforskning i ett laboratorium som de väljer. Forskningen vid Institutionen för biologiska vetenskaper är organiserad i fem styrkaområden, vilka är: (1). Biokemi och biofysik; (2). Genomik, system och beräkningsbiologi; (3). Mikrobiologi; (4). Molekylär och cellbiologi; (5). Patobiologi (cancer, neurobiologi, infektionssjukdom).

    • Dallas, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Studenter som är inskrivna i doktorandstudier bedriver avhandlingsforskning under mentorskap av expertfakulteten inom områdena åldrande, neuronal utveckling och neuropatogenes, epigenetik och genreglering, strukturell biologi, inflammation och immunitet, läkemedelsresistens, cancerbiologi och infektionssjukdomar.

    • Rapid City, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    • Kent, Amerikas förenta stater

    Heltid

    5 år

    På Campus

    • Flagstaff, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Du kommer att förberedas för offentlig eller privat regi resurs eller en relaterad karriär inom forskning och utbildning. Vår särskilt fokus ligger på de problem och möjligheter som är förknippade med den integrerade förvaltningen av skogsekosystem.

    • Washington, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Ph.D. inom biomedicinsk teknik är utformad för att förbereda stigande forskare och forskare att tillämpa tekniska principer på problem inom medicin och biologi; att förstå och modellera attribut för levande system och att syntetisera biomedicinska system och enheter för att producera originalforskning.

    • San Diego, Amerikas förenta stater

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Utexaminerade med en doktorsexamen i ingenjörsvetenskap (Bioengineering) kommer att visa: en djupgående förståelse för de grundläggande och avancerade ämnena inom bioteknik; förmågan att använda vanliga verktyg och tekniker inom bioteknik; förmågan att skapa och utföra oberoende forskning om ett originellt och nytt ämne inom bioteknik; och andra.

    • San Diego, Amerikas förenta stater

    Scripps Research doktorandprogram är ett tvärvetenskapligt forskarutbildningsprogram som ger rigorös utbildning i kemi, kemisk biologi, biologi, neurovetenskap, immunologi, cellbiologi, kemisk fysiologi och biofysik.

    • Boston, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    32 timmar

    På Campus

    Engelsk

    Studenter som slutför doktorandprogrammet får kunskap om sannolikhet, statistisk inferens och hypotesprovning, utformning och genomförande av experimentella och epidemiologiska studier, statistisk beräkning och dataanalys.