Doktorsprogram i Biovetenskap i Drammen i Norge

Hitta PhD-program i Biovetenskap 2018 i Drammen i Norge

Biovetenskap

Den mest populära doktorsexamen är filosofie doktor eller doktorsexamen Doktorer och andra doktorsexamina studie förbereder doktoranden för att lansera nya planer som lägger till den gemensamma kunskapsbas fältet. Kandidater för och innehavare av doktorer söker ofta yrken som professorer och forskare, men många går också på att olika roller i de välgörande, offentliga och privata sektorn.

Biologi & livsvetenskap är ett område inom vetenskapen som fokuserar på kroppen och alla dess funktioner. Studenter kan välja att ta kurser i anatomi, fysiologi, genetik, immunologi och toxikologi.

Norge (Norge) är den västligaste, nordligaste - och faktiskt den östligaste - av de tre skandinaviska länderna. Norge är känt för sin fantastiska och omväxlande natur. Fjordarna i västra delen av landet är långa smala vikar, flankerad på vardera sidan av höga berg där havet tränger långt in i landet. Det yttersta ansvaret för utbildningen ligger hos det norska utbildningsdepartementet och forskning.

Drammen sägs vara en industristad i Buskerud län Norge. Staden underverk i att producera bra forskare från olika läroanstalter. Detta är den bästa platsen för avancerad utbildning i scenkonst och forskning.

Be om information Doktorsprogram i Biovetenskap i Drammen i Norge 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för PhD Biovetenskap Norge Drammen.  Testa vår kategori PhD istället.

Sök efter liknande program här