Doktorsprogram i Biovetenskap i Drammen (Porsgrunn) i Norge

Hitta PhD-program i Biovetenskap 2018 i Drammen (Porsgrunn) i Norge

Biovetenskap

En PhD kan variera beroende på på vilket universitet och i vilket land man tar den. De flesta som tar en PhD gör det för att de är intresserade av att bidra till den akademiska världen och är genuint intresserade av sitt ämnesområde.   

Ämnesområdet biologi och livsvetenskap är brett och inkluderar hållbarhet och miljöstudier utöver flera mer traditionella vetenskaper som genetik och biologi. Program på detta område innehåller ofta matematik och dataanalys.

Norge, officiellt Konungariket Norge, är en nordisk enhetsstat konstitutionell monarki vars territorium omfattar den västra delen av den skandinaviska halvön, Jan Mayen, den arktiska ögruppen Svalbard och subantarctic Bouvet Island. Högre utbildning i Norge erbjuds av en rad sju universitet.

Porsgrunn är en stad och en kommun i Norges land Telemark. Staden är känd för att erbjuda prisvärd utbildning. De högskolor i regionen erbjuda utbildning av hög kvalitet till både lokala och utländska studenter.

Be om information Doktorsprogram i Biovetenskap i Drammen (Porsgrunn) i Norge 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för PhD Biovetenskap Norge Drammen (Porsgrunn).  Testa vår kategori PhD istället.

or search for similar programs here