Doktorsprogram i Biovetenskap i Drammen (Porsgrunn) i Norge

Hitta PhD-program i Biovetenskap 2018 i Drammen (Porsgrunn) i Norge

Biovetenskap

En doktorsexamen är en förkortning för filosofie doktor. Denna examen är en doktorand-program som levereras till en hög nivå elev forskare som har gjort djupa forskning inom ett specifikt område eller ämne.

En PhD i biologi och livsvetenskap är en vetenskaplig doktorsexamen med inriktning på studiet av levande organismer, inklusive biologi, ekologi, evolution och neurovetenskap.

Norge, officiellt Konungariket Norge, är en nordisk enhetsstat konstitutionell monarki vars territorium omfattar den västra delen av den skandinaviska halvön, Jan Mayen, den arktiska ögruppen Svalbard och subantarctic Bouvet Island. Högre utbildning i Norge erbjuds av en rad sju universitet.

Porsgrunn är en stad och en kommun i Norges land Telemark. Staden är känd för att erbjuda prisvärd utbildning. De högskolor i regionen erbjuda utbildning av hög kvalitet till både lokala och utländska studenter.

Be om information Doktorsprogram i Biovetenskap i Drammen (Porsgrunn) i Norge 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för PhD Biovetenskap Norge Drammen (Porsgrunn). Testa vår kategori PhD istället.

Sök efter liknande program här